German Version
English version
HOME
Printversion A4 liggende

RIVAL's styrke er i høj grad vores medarbejdere og kultur. Vi ønsker at udvikle de enkelte kompetencer hos den enkelte medarbejder.

Vi ser det unikke i hvert menneske.

Det er medarbejderne, der gør, at vi kan agere både nationalt og internationalt. Det handler ikke bare om faglighed og maskinkraft. Ansvarsfølelse og forståelse for kundens behov er et kernepunkt i vores forretning. Vores medarbejdere tænker med kunden.Den enkelte medarbejder tager og føler et ansvar, hvilket giver de bedste betingelser for et samarbejde – mellem den enkelte medarbejder hos RIVAL og vores kunder.

Vi ønsker at skabe relationer og nærhed til kunden gennem dialog, markedsforståelse og leveringssikkerhed. Dermed får kunden den fleksibilitet, der ofte er brug for i en moderne virksomhed.

Det giver mærkbar merværdi til den stigende skare af virksomheder, som vælger at lade produktionen blive i Danmark frem for at flytte den til Asien og Fjernøsten.

En kunde mener
Titel:
Jeg har fundet et godt match med RIVAL. Virksomheden har et godt ry for solide kompetencer ved bearbejdning af specielt større emner.
Kilde:
Senior Project Manager Kent Frank Pedersen, R&D
Foto:
Jeg har fundet et godt match med RIVAL. Virksomheden har et godt ry for solide kompetencer ved bearbejdning af specielt større emner.
RV11-tjek-ogsa.png
Seneste nyt
Flere nyheder
RV11-kontakt-os-nu.png
A/S Maskinfabrikken RIVAL

Telefon: 86 57 71 77
Mail:
pta@rival.dk

RIVAL • Svejstrupvej 23 • DK-8660 Skanderborg • Tel.: +45 86 57 71 77 • Fax: +45 86 57 71 33 • sales@rival.dk