German Version
English version
HOME
Printversion A4 liggende

Etik handler om at have idealer og tage ansvar. Etiske vurderinger indgår i de beslutninger, vi tager hver dag. Som regel ved vi, hvad der er rigtigt, og vi foretager valg, som vi alle kan være bekendt.

Men det sker også, at vi er usikre; at vi bliver påvirket af ros og smiger; at vi blander loyalitet med det, der er rigtigt i det lange løb; eller at vi er usikre på, hvad der forventes i andre kulturer.

Hvad bør vi gøre? Hvad betyder ansvarlig adfærd for os? Vi kunne alle ønske os en enkel vejledning, der kan hjælpe os i vanskelige situationer. Desværre kan vi ikke løse alle de dilemmaer, vi støder på i vores virksomhed, blot ved hjælp af etiske retningslinjer.
 

Målet er at skabe en kultur, som opmuntrer til dialog om hvem og hvad, vi ønsker at være. Vi ønsker at skabe og opretholde en virksomhedskultur, der er åben og nysgerrig, men også engageret og ansvarlig. Regler alene kan aldrig erstatte det stærke engagement, vi vil kunne skabe, når vi efter bedste skøn bliver enige om det bedste alternativ.

Samtidig er det væsentligt, at vi skriftligt formulerer det, vi anser for at være det vigtigste.

Vi ønsker, at denne side skal vejlede og inspirere - i erkendelse af at RIVAL til syvende og sidst er afhængig af vores medarbejdere, kunder og leverandører for at træffe de rigtige beslutninger.

RIVALs etiske retningslinjer


En kunde mener
Titel:
Benny og RIVAL står altid klar til at hjælpe os - også når vi har hasteopgaver.
Kilde:
Værkstedschef Jan Robert Eriksen, Aarsleff
Foto:
Benny og RIVAL står altid klar til at hjælpe os - også når vi har hasteopgaver.
RV11-tjek-ogsa.png
Seneste nyt
Flere nyheder
RV11-kontakt-os-nu.png
A/S Maskinfabrikken RIVAL

Telefon: 86 57 71 77
Mail:
pta@rival.dk

RIVAL • Svejstrupvej 23 • DK-8660 Skanderborg • Tel.: +45 86 57 71 77 • Fax: +45 86 57 71 33 • sales@rival.dk