German Version
English version
HOME
Printversion A4 liggende
HSE_Glenn

 

HSE

 

Øget trivsel, tryghed og sundhed

Et sundt arbejdsmiljø har mange fordele både mentalt og forretningsmæssigt. Øget tryghed, trivsel, engagement og overskud er blot nogle af de positive gevinster til glæde for både medarbejdere, RIVAL og vores kunder. Men et sundt arbejdsmiljø er ikke bare noget, man implementere fra den ene dag til den anden. Det kræver en struktureret og systematisk proces, konstant fokus og løbende tiltag.
 

ArbejdsMiljøUdvalg
På RIVAL har vi en meget velfungerende og aktiv arbejdsmiljøorganisation, der i samarbejde med en ekstern autoriseret arbejdsmiljørådgiver kontinuerligt arbejder på at opgradere arbejdsmiljøet for at passe godt på alle, der kommer på virksomheden samt optimere medarbejdernes trivsel og sundhed.
 

OHSAS18001
Vi har planer om at arbejde hen mod en OHSAS 18001 certificering i 2016. Vi opfylder allerede flere af de krav, som stilles i forbindelse med certificeringen i kraft af mange af de procedurer og risikovurderinger, vi har indført sammen med interne krav til dokumentation og kommunikation.

Ser fremad
Vi kan hele tiden blive bedre og lære noget nyt. Derfor arbejder vi i dag meget målrettet med at se fremad og eksempelvis vurdere potentielle risici mod sikkerhed og trivsel på forhånd, så vi kan imødegå dem fremfor at ”helbrede”, når ulykken er sket.


Læs meget mere
Arbejdsmiljøpolitik
ArbejdsMiljøUdvalget
Sikkerhed på RIVAL
Miljøpolitik
EtikHSE-logo

En kunde mener
Titel:
En af de store fordele ved samarbejdet med RIVAL er, at de har produktionsudstyret til at kunne bearbejde værktøjsemner på op til tre meter, uden vi skal skille værktøjet ad.
Kilde:
Vedligeholdelsestekniker Jens Erik Lysdahl, Grundfos
Foto:
En af de store fordele ved samarbejdet med RIVAL er, at de har produktionsudstyret til at kunne bearbejde værktøjsemner på op til tre meter, uden vi skal skille værktøjet ad.
RV11-tjek-ogsa.png
Seneste nyt
Flere nyheder
RV11-kontakt-os-nu.png
A/S Maskinfabrikken RIVAL

Telefon: 86 57 71 77
Mail:
pta@rival.dk

RIVAL • Svejstrupvej 23 • DK-8660 Skanderborg • Tel.: +45 86 57 71 77 • Fax: +45 86 57 71 33 • sales@rival.dk