German Version
English version
HOME
Printversion A4 liggende

RIVAL har et kvalitetssystem, som opfylder kravene i ISO 9001, og som det fremgår af vores vision, er kvaliteten af vores arbejde til kunden en af de tre væsentligste parametre i vores samlede konkurrencekraft. 

  • PERFECTION (Kvalitet)
  • PRECISION (Leveringsevne)
  • PARTICIPATION (Dedikeret deltagelse)

Kvalitetspolitik
RIVALs kvalitetspolitik er formuleret således:

Vi leverer højkvalitets underleverandørarbejde, typisk til produktionsvirksomheder, i ét styk eller små serier. Vi ved, at mange af de maskinemner, vi bearbejder, er meget kostbare. Vi er derfor altid opmærksomme på at overholde tolerancer og overfladekrav, og - ikke mindst - at vi ikke skader maskinemnet som sådan, hverken under håndtering, bearbejdning eller transport.

Kunden skal altid opleve vores kvalitet som værende høj. Det gælder vores maskinmæssige bearbejdning, men også det hele omkring leverancen – ordremodtagelsen, forsendelsen, kommunikation til og fra kunden, mv.

Kvalitetsmål
Kvalitetsmålsætningen for RIVAL er:

At fremstille produkter efter kundens specifikationer. Hvor kunden ikke oplyser disse, bliver nødvendige specifikationer fremskaffet, og derved sikres det, at maskinemnerne fremstilles efter kundens krav.

At RIVAL leverer til aftalt tid.

At være bevidst omkring udvikling af egne procesområder, således at RIVAL ved rationalisering i fremstillingsprocessen sikrer udførelse af kundens maskinemner til konkurrencedygtige priser.

At RIVAL samarbejder med betydelige kunder omkring kvalitetsmål og fælles udvikling af maskinemnerne.

At sikre - gennem løbende uddannelse og motivering af medarbejderne - at RIVAL lever op til overnævnte mål.

 

 

Læs mere 

 

ISO 9001:2008 certificat

En kunde mener
Titel:
For os er RIVAL ikke bare en underleverandør. De er en kompetent samarbejdspartner, og vi ønsker fortsat at udvikle samarbejdet med dem.
Kilde:
Vedligeholdelsestekniker Jens Erik Lysdahl, Grundfos
Foto:
For os er RIVAL ikke bare en underleverandør. De er en kompetent samarbejdspartner, og vi ønsker fortsat at udvikle samarbejdet med dem.
RV11-tjek-ogsa.png
Seneste nyt
Flere nyheder
RV11-kontakt-os-nu.png
A/S Maskinfabrikken RIVAL

Telefon: 86 57 71 77
Mail:
pta@rival.dk

RIVAL • Svejstrupvej 23 • DK-8660 Skanderborg • Tel.: +45 86 57 71 77 • Fax: +45 86 57 71 33 • sales@rival.dk