Titel:
Fortsæt fremad...
Kilde:
Af: Adm. dir. Henrik Holvad, RIVAL
Detaljer:

Det var med glæde, jeg læste analyser foretaget af det selvstændige analysehus Damvad og Arbejderbevægelsens Erhvervsråd som begge bekræfter, at Danmark ikke kan undvære dansk industri. Analyserne understreger, at 100 job i industrien giver 52 nye jobs i andre brancher og, at dansk industri er en vigtig katalysator for dansk økonomi.

Begge analyser bekræfter på flere områder de pointer, vi gennem flere år har haft hos RIVAL om, at Danmark ikke kan undvære dansk industri, selv om mange har gjort sig umage gennem krisen med at forudsige, hvorfor industrien ikke kan overleve i Danmark, og at Danmark skal overleve på innovation og viden, hvilket tilsyneladende ikke umiddelbart forbindes med dansk industi.

Det som flere af ”spåmændene” overser og måske er uvidende om er, at innovation og viden i høj grad også hænger sammen med dansk industri. Vi har i den grad daglig fokus på at gøre tingene bedst og klogest for vores kunder. Det er en forudsætning for vækst og succes i industrien, som det også er det i mange andre brancher.

Hos RIVAL ser vi kun en retning for dansk industri, og det er fremad. Det stiller store krav til både os selv og omgivelserne. Det kræver, at man også udenfor branchen kan se fordelene i, at vi i endnu højere grad prioriterer dansk industri til glæde og gavn for dansk økonomi.