German Version
English version
HOME
Printversion A4 liggende
Parat til forandring
Leder af Henrik Holvad i Metal & Mennesker 14 

Mange har det svært med forandringer og gør en stor indsats for at holde fast i det kendte og det, man er tryg ved. Sådan er det ikke hos RIVAL...
Henrik  H i produktionen-lille

Mange har det svært med forandringer og gør en stor indsats for at holde fast i det kendte og det, man er tryg ved. Det er måske også baggrunden for, at 70 % af alle forandringer i organisationer i følge de lærde mislykkes.

Det, som skal til for at lykkes, er en klar vision for forandringen – en vision som kommunikeres tydeligt til medarbejderne og udleves af ledelsen. Der skal være et klart mål med forandringen, der skal være et behov, og timingen skal være rigtig.


Hos RIVAL har vi gennemført en større forandring i løbet af det sidste halve år i forbindelse med, at Carsten Tønnes er ansat som direktør, og jeg selv er trådt mere i baggrunden. Vi har fra starten kommunikeret klart både internt og eksternt omkring baggrunden for forandringen.

RIVAL har brug for fortsat at have en stærk daglig leder og for at få nye øjne på virksomheden for at sikre den fortsatte vækst.


Vi har turdet træffe den beslutning, som er sundest for vores virksomhed på trods af, at vi for et øjeblik bevæger os væk fra det trygge og kendte. Og vi har allerede nu et indtryk af, at den beslutning var den rigtige. Både for RIVAL, medarbejderne, kunderne og undertegnede. For RIVAL har det været væsentligt for den fortsatte vækst og udvikling. Som virksomhedsejer kan man ofte blive hæmmet af sine tidligere beslutninger.


 

  

Derfor er der behov for nogen, der kompetent ”skubber” lidt til de holdninger og rutiner, som findes i virksomheden. Vores beslutning er ikke det normale i en ejerledet virksomhed, hvor ejeren oftest fortsætter som førerhund så længe som muligt og måske ikke ser behovet for forandring, fordi det kan betyde, at han selv ikke har den samme plads mere.

Hos os har timingen været den rigtige, og vi oplever, at både vores virksomhed, medarbejdere og kunder oplever de første fordele af de forandringer, som er påbegyndt. Carsten har allerede nu formået at lave småjusteringer, som har fintunet arbejdet i vores virksomhed.


Carsten har i høj grad det rigtige blik for at få det allerbedste ud af de solide kompetencer, som findes hos RIVAL, og lige gør os en tand bedre. Vi arbejder i dag målrettet på at optimere vores ydelser som kompetenceleverandør.

Det kan du læse mere om i dette nummer af Metal & Mennesker, hvor vi kommer omkring hele den pakke, du kan forvente, når du samarbejder med RIVAL.

 

  1. Date:
    19-10-15
Seneste nyt
Flere nyheder
RIVAL • Svejstrupvej 23 • DK-8660 Skanderborg • Tel.: +45 86 57 71 77 • Fax: +45 86 57 71 33 • sales@rival.dk