German Version
English version
HOME
Printversion A4 liggende
Hurtig reaktion hos RIVAL sikrer drift af norsk fjordfærge
Når turisterne holder i kø i den lille norske by Geiranger for at komme videre på deres ferie med en fjordfærge er der pres på. 
fjordfærge-web

Derfor kan det blive en mindre katastrofe for ejeren af fjordfærgen, hvis færgen ikke kan sejle. Seneste oplevede en færgeejer på det norske vestland, at propeldrevet gik i stykker, og færgen måtte ligge stille. Det kunne hurtigt blive dyrt i tabte indtægter og give en del utilfredse turister.

Ejeren af færgen tog derfor straks fat i Wärtsilä, som kontaktede RIVAL for at høre om, de var klar til at rykke hurtigt og hjælpe med produktionen af de ødelagte komponenter. Hos RIVAL stod Morten klar til at køre de nye komponenter til færgens propeldrev ekstraordinært hurtigt igennem produktionen med ”fast track”.

 

 
 

Morten brugte weekenden og et par dage mere ved den store Kiheung CNC bedfræser – en weekend, hvor han var inviteret til både 40 års fødselsdag og en kammerats bryllup – på at producere emnerne, og nu sejler færgen igen planmæssigt.

 

Crank Disc_5650-web 
Både det økonomiske tab og antallet af utilfredse turister blev begrænset væsentligt, fordi RIVAL har kompetencer, viljen og det rigtige set-up til at kunne reagere hurtigt. 

  1. Date:
    06-07-17
Seneste nyt
Flere nyheder
RIVAL • Svejstrupvej 23 • DK-8660 Skanderborg • Tel.: +45 86 57 71 77 • Fax: +45 86 57 71 33 • sales@rival.dk