German Version
English version
HOME
Printversion A4 liggende
Glædelig jul og godt nytår
Julestemningen har bidt sig fast på RIVAL, og efter en veloverstået julefrokost ser vi nu frem mod at lade julefreden sænke sig.
Julebillede-2017-web

Kære Samarbejdspartnere


Tak til jer for et fantastisk år, som her på RIVAL har betydet et væsentligt forøget aktivitetsniveau. Vi har udbygget samarbejdet med flere af vores mangeårige kunder og opbygget nye relationer både i nye brancher og til nye interessante kunder. Vi er glade for den tillid, I har vist os, og ser frem til et fortsat godt samarbejde i 2018.


Metalbranchen er i disse år under pres, og det er blevet vanskeligere at tiltrække kvalificeret arbejdskraft. Det giver udfordringer i hele branchen. Vi har valgt at se det som en mulighed for at fortsætte den udvikling og optimering, som kendetegner os på fremtidens maskinfabrik. Det betyder eksempelvis, at flere og flere kunder i dag vælger at indgå rammeaftaler med os både for at få det fulde udbytte af samarbejdet og for, via deres forecast, at have booket den kapacitet, de har behov for i vores produktion. Det er en samarbejdsform, som har stor værdi for begge parter.

 

 I 2018 barsler vi med nye tiltag til fordel for vores kunder med rammeaftaler – tiltag, som vi ser frem til at præsentere først i det nye år.

Vi ønsker jer alle en glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår – forhåbentlig med spændende nye muligheder. Vi ser frem til at videreudvikle det værdiskabende samarbejde med vores kunder.


  1. Date:
    21-12-17
Seneste nyt
Flere nyheder
RIVAL • Svejstrupvej 23 • DK-8660 Skanderborg • Tel.: +45 86 57 71 77 • Fax: +45 86 57 71 33 • sales@rival.dk