German Version
English version
HOME
Printversion A4 liggende
RIVAL tror på markant vækst i vind-, olie- og gasbranchen
RIVAL har valgt en markant strategisk drejning af virksomhedens fokus for at skabe et solidt fremtidigt fundament som dansk industrivirksomhed. Nu satses på virksomhedens spidskompetencer: Høj faglig viden, kvalitet og leveringssikkerhed. Og målgruppen er virksomheder, som arbejder med kritiske og kostbare emner.
RIVAL-nyhed-olie-og-gas.jpg
 RIVAL skal konkurrere på de områder, hvor danske industrivirksomheder kan gøre den store forskel. Man har nu gennem flere år oplevet, at når der skal forhandles om nye ordrer, ender det ofte med en prisdiskussion. Og her kan en dansk industrivirksomhed som RIVAL, ikke vinde. Det har de høje danske lønninger og skatter sat en effektiv stopper for. Og hver gang de danske virksomheder skal gå ned i pris, svinder det i det i forvejen minimale overskud. Det har en naturlig ende.

Vi går efter weekend-indkøbene”
Man kan populært sige, at RIVAL skal gå efter salg til weekend-indkøbene. Hvis vi omsatte det til detailhandel, skal RIVAL sælge bøffer og rødvin af høj kvalitet, som danskerne typisk køber ind til weekend og gæster, når man vil have sikkerhed for god kvalitet - og lade andre om discountsalget, hvor kun prisen er i fokus.

”Vi skal turde konkurrere på vores egne hjemmebane. Der hvor vi har vores største styrker. Vi skal arbejde målrettet på, at samarbejde med de kunder, som opnår størst værdi af vores spidskompetencer,” siger adm. direktør Henrik Holvad.
Hos RIVAL tror man på, at fremtiden for virksomheden ligger i at fokusere på høj faglighed, kvalitet og leveringssikkerhed. Det er nøglefaktorer for de kunder, som skal have udviklet og bearbejdet kritiske og kostbare emner.

100 % vækst på vind, olie og gas
Derfor vælger RIVAL nu målrettet at satse på at samarbejde med virksomheder inden for vind, olie og gas samt marine og plastindustrien. Det betyder helt konkret, at disse områder skal vokse omsætningsmæssigt med 100 % i forhold til 2010 for, at RIVAL kan opretholde samme omsætningsniveau som i dag. Væksten skal komme i løbet af de kommende år. ”Det er en stor satsning fra vores side, hvor vi vælger at gå mere og mere væk fra vores kerneområder gennem de sidste 40 år,” siger Henrik Holvad. ”Men vi tror på, at det er den rigtige vej, som kan give et godt fundament for det fremtidige RIVAL.”  Kvalitet bliver løftestang
RIVAL har gennem flere år bevist, at de kan være med, når det gælder samarbejde med virksomheder inden for vind, olie og gas. Virksomheden har i dag et bredt spektrum af kunder på området. Men for at kunne gennemføre en 100 % målrettet indsats kræver det øget fokus på kvaliteten i hele virksomheden. Niveauet skal være helt i top..

”Vi er tæt på at være klar til en ISO certificering i henhold til kravene i ISO 9001:2008,” siger Henrik Holvad. ”Medarbejdere og ledelse er ved at lægge hånd på de sidste ting inden certificeringen. Vi har skabt overblik over alle processer i virksomheden og har med udgangspunkt heri lavet en risikoanalyse. Vi skal have styr på, hvor i virksomheden, der oftest kan gå noget galt. Det er her, vi starter med at sætte ind og laver beskrivelser af de procedurer, som skal følges.”

Løbende måling af kvalitetsniveau
Men samtidig arbejder RIVALs medarbejdere og ledelse også løbende med kvaliteten af alle andre områder i virksomheden, som ikke nødvendigvis er med i ISO-certificeringen.
”Vores fremtid afhænger af, at kvaliteten er i top fra kælder til kvist,” siger Henrik Holvad. ”Der må ikke kunne sættes en finger på vores kvalitetsniveau. Og det vil vi løbende måle på gennem dialog med kunderne, så vi kan følge udviklingen i vores niveau og sætte hurtigt ind, hvis der skulle være behov for det.”
  1. Date:
    14-01-12
  1. Source:
    Jette Bjerrehus
Seneste nyt
Flere nyheder
RIVAL • Svejstrupvej 23 • DK-8660 Skanderborg • Tel.: +45 86 57 71 77 • Fax: +45 86 57 71 33 • sales@rival.dk