German Version
English version
HOME
Printversion A4 liggende

Karsten M_RIVAL-web
Nærhed reducerer bøvl og ballade hos RIVALs kunder
RIVALs erfarne og kompetente medarbejdere i produktionen har ofte den direkte kontakt med kundens teknikere i forbindelse med konkrete projekter. Det værdsættes af kunderne, som oplever et meget effektivt og værdifuldt samarbejde.
Hurtig assistance til Carletti
Hos chokoladeproducenten Carletti har man behov for en samarbejds­partner, som kan rykke hurtigt, når det brænder på, og et værktøj i pro­duktionen skal renoveres inden for kort tid. Den opgave løser RIVAL til kundens tilfredshed.

Vi har alle et ansvar for flygtningen og lærlinge
Læs debatindlæg af adm. direktør Henrik Holvad i Jyllands-Posten
Læs Metal & Mennesker 15
15. udgave af vores avis Metal & Mennesker er nu på gaden. Læs bl.a. om lækkert grej, god totaløkonomi og social ansvarlighed
RIVAL har sat kursen mod fremtidens vækst
Maskinfabrikken RIVAL kom ud af 2015 med et overskud på over 400.000 kr. og et mindre fald i rekordomsætningen fra 2014. Virksomheden har i 2015 arbejdet målrettet på at tilpasse virksomheden til fremtidens vækst, og set på denne baggrund betragter ledelsen resultatet som acceptabelt. 
Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste 10 Næste
En kunde mener
Titel:
Gensidig tillid er et område, vi prioriterer meget højt i samarbejdet med RIVAL - og de lever til fulde op til vores forventninger.
Kilde:
Chefingeniør Jesper Madsen, LM Windpower
Foto:
RIVAL • Svejstrupvej 23 • DK-8660 Skanderborg • Tel.: +45 86 57 71 77 • Fax: +45 86 57 71 33 • sales@rival.dk