German Version
English version
HOME
Printversion A4 liggende

Rival - Lene Kruse Jensen-web
Lene trives som voksenlærling hos RIVAL
For 30-årige Lene er ansættelsen som voksenlærling på RIVAL det helt rigtige. Hun stortrives i produktionen, og skræmmes ikke af mandehørm, sår på fingrene eller lugten af brændt hud.
RIVAL som læreplads – et fundament for fortsat udvikling
RIVAL har siden 1962 uddannet 50 maskinarbejdere og netop nu er fire i lære som industriteknikere. 
God atmosfære og lækkert grej
Thomas Hjort er ny produktionschef hos RIVAL. Han kommer med stor begejstring for virksom­heden RIVAL, som han har kendt i over 20 år, og med stor respekt for jobbet og medarbejderne.
Fast samarbejde med RIVAL kan reducerer emneprisen med op til 50 %
Antallet af rammeaftaler i RIVALs ordrebog er stødt stigende. Erfaringerne viser, at de kunder som indgår længerevarende aftaler med RIVAL både opnår en kraftige prisreduktion og en høj kvalitet. De kunder som i stedet vælger at shoppe rundt får derimod enten en lav emnepris inkl. en del ”bøvl og ballade” eller en høj kvalitet men med en så dårlig forretning for leverandøren, at kunden oftest må vælges fra igen.
Rammeaftaler med Svendborg Brakes på avanceret serieproduktion
RIVAL har gennem flere år haft længerevarende rammeaftaler i millionklassen med Svend­borg Brakes. Det kræver styr på dokumentation og kvalitet, hvilket RIVAL kan honorere.  

 
Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste 10 Næste
En kunde mener
Titel:
"Det har vært en fornøyelse å arbeide med RIVAL! Dersom alle hadde vært som dere, hadde livet som innkjøper vært mye enklere...!".
Kilde:
Helge Lund, Bandak Lunde AS
Foto:
RIVAL • Svejstrupvej 23 • DK-8660 Skanderborg • Tel.: +45 86 57 71 77 • Fax: +45 86 57 71 33 • sales@rival.dk