German Version
English version
HOME
Printversion A4 liggende

Karsten M_RIVAL-web
Nærhed reducerer bøvl og ballade hos RIVALs kunder
RIVALs erfarne og kompetente medarbejdere i produktionen har ofte den direkte kontakt med kundens teknikere i forbindelse med konkrete projekter. Det værdsættes af kunderne, som oplever et meget effektivt og værdifuldt samarbejde.
Hasteopgaver køres gennem ”Fast Track” hos RIVAL
Når medarbejderne på RIVAL ser en rød palle i produktionen, ved de, her er en ordre, som haster meget. Fokus på QRM og styr på den interne planlægning giver netop mulighed for at tilbyde hurtig levering af hasteordrer uden gene for de øvrige kunder. 
”Vi har ikke små konger, men stærke karakterer”
Små konger vil gerne selv, mens de stærke karakterer gerne vil arbejde sammen. Derfor er det så afgøren­de for, at vi kan udvikle værdiska­bende løsninger til vores kunder, at vi netop har stærke karakterer ansat. Det fortæller RIVALs pro­duktionschef Thomas Hjort.
Tæt samarbejde om optimering af emner
Maskinfabrikken RIVAL har gennem de seneste år arbejdet tæt sammen med ingeniørvirksomheden R&D om produktionstekniske optimeringer af flere nye emner.
Christian går målrettet efter fremtidens kunder

Salgschef Christian Aarup har arbejdet med salg hos RIVAL gennem de sidste godt fire år. Arbejdet udvikler sig konstant og er i dag væsent­ligt mere strategisk end i 2012.  


 

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste 10 Næste
En kunde mener
Titel:
Stor fleksibilitet er afgørende for vores valg af underleverandør.
Kilde:
Værkstedschef Kristian Holst, Per Aarsleff
Foto:
Stor fleksibilitet er afgørende for vores valg af underleverandør.
RIVAL • Svejstrupvej 23 • DK-8660 Skanderborg • Tel.: +45 86 57 71 77 • Fax: +45 86 57 71 33 • sales@rival.dk