German Version
English version
HOME
Printversion A4 liggende

Rival - Lene Kruse Jensen-web
Lene trives som voksenlærling hos RIVAL
For 30-årige Lene er ansættelsen som voksenlærling på RIVAL det helt rigtige. Hun stortrives i produktionen, og skræmmes ikke af mandehørm, sår på fingrene eller lugten af brændt hud.
”Vi har ikke små konger, men stærke karakterer”
Små konger vil gerne selv, mens de stærke karakterer gerne vil arbejde sammen. Derfor er det så afgøren­de for, at vi kan udvikle værdiska­bende løsninger til vores kunder, at vi netop har stærke karakterer ansat. Det fortæller RIVALs pro­duktionschef Thomas Hjort.
Fælles forståelse bag værdifuld sparring
Maskinproducenten Dan-Web Machinery A/S har gennem de sidste godt 10 år samarbejdet med RIVAL. Det værdifulde samarbejde bygger på en god kemi, fælles forståelse og udbytterig sparring.
Christian går målrettet efter fremtidens kunder

Salgschef Christian Aarup har arbejdet med salg hos RIVAL gennem de sidste godt fire år. Arbejdet udvikler sig konstant og er i dag væsent­ligt mere strategisk end i 2012.  


 

Kære indkøber - Shop around tiden lakker mod enden
Kommentar fra Henrik Holvad
Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste 10 Næste
En kunde mener
Titel:
Jeg har fundet et godt match med RIVAL. Virksomheden har et godt ry for solide kompetencer ved bearbejdning af specielt større emner.
Kilde:
Senior Project Manager Kent Frank Pedersen, R&D
Foto:
Jeg har fundet et godt match med RIVAL. Virksomheden har et godt ry for solide kompetencer ved bearbejdning af specielt større emner.
RIVAL • Svejstrupvej 23 • DK-8660 Skanderborg • Tel.: +45 86 57 71 77 • Fax: +45 86 57 71 33 • sales@rival.dk