German Version
English version
HOME
Printversion A4 liggende

Gennem mange år har vi hos RIVAL opbygget en virksomhed, som er anerkendt for at tilføre værdi til kunderne og dermed forbedre deres konkurrenceevne.

 

Det sker primært, når vi kobler parametre som leveringsevne, kvalitet, fleksibilitet og service sammen med prisen. Værditilvæksten danner grundlag for mange af vores gode, langvarige kunderelationer.

I alle faser har vi stor fokus på kvalitet, og vi har et kvalitetsstyringssystem, som lever op til kravene i ISO 9001. Vores kunder oplever vores kvalitet som værende høj. Det gælder for såvel vores maskinmæssige bearbejdning som forholdene omkring leverancen.

 
I et samarbejde med RIVAL får din virksomhed gevinsten ved den værditilvækst, som vi står for. Værditilvæksten sker på en række områder, som er beskrevet nærmere i de enkelte undermenupunkter.

En kunde mener
Titel:
Jeg har fundet et godt match med RIVAL. Virksomheden har et godt ry for solide kompetencer ved bearbejdning af specielt større emner.
Kilde:
Senior Project Manager Kent Frank Pedersen, R&D
Foto:
Jeg har fundet et godt match med RIVAL. Virksomheden har et godt ry for solide kompetencer ved bearbejdning af specielt større emner.
RV11-tjek-ogsa.png
Seneste nyt
Flere nyheder
RV11-kontakt-os-nu.png
A/S Maskinfabrikken RIVAL

Telefon: 86 57 71 77
Mail:
pta@rival.dk

RIVAL • Svejstrupvej 23 • DK-8660 Skanderborg • Tel.: +45 86 57 71 77 • Fax: +45 86 57 71 33 • sales@rival.dk