German Version
English version
HOME
Printversion A4 liggende

RIVAL tager ansvaret hele vejen, fra en ordre er modtaget, til det færdige produkt er leveret hos kunden i olie- og gasindustrien. Det gælder også ved brug af underleverandører.


Med en bred pallette af kompetencer og gode samarbejdsrelationer med faste underleverandører er RIVAL i stand til at levere totalløsninger til kunden, hvor RIVAL tager det fulde projektansvar. Også underleverandørerne lever op til de krav til kvalitet og leveringstid, som er afgørende i olie- og gasindustrien.

 

Klar når det gælder
En af RIVALs faste samarbejdspartnere er Ålsrode, som bl.a. har spidskompetence inden for vandskæring, svejsning og indkøb af certificerede materialer. ”Vi har samarbejdet med Ålsrode i over fire år nu, og det som kendetegner samarbejdet er, at både Ålsrode og vi er klar, når det gælder og kan sætte ind med stor kompetence, høj kvalitet og stor leveringssikkerhed, når vi løser opgaver sammen til vores kunder i olie- og gasindustrien,” siger salgschef hos RIVAL Christian Aarup. Ålsrode Smede- og Maskinfabrik A/S har over 30 år på bagen. Gennem alle årene har virksomheden haft fokus på, at tingene skal være i orden – både i forhold til kunder, medarbejdere og øvrige samarbejdspartnere. Grundpillerne i virksomhedens forretningsidé er ”viden, værktøj og værdier” – værdier som stemmer rigtigt godt overens med RIVALs.
 

 

Godt teamwork
Brian Basse, som er medejer af Ålsrode, er også meget tilfreds med det faste teamwork med RIVAL – både når Ålsrode er underleverandør til RIVAL og omvendt. ”Vi har et rigtigt godt samarbejde. Vi ved, at både kvaliteten, leveringstiden og prisen er på plads,” siger Brian Basse. Christian Aarup supplerer: ”Det er betryggende, at vi har samme holdninger til, hvordan arbejdet skal udføres, så vi med stor kompetence og høj kvalitet kan gå ud til kunder i olie- og gasindustrien og sælge ”hele pakken”.

 

Emner til offshore
”Vi er i planlægningsfasen med nogle emner, som først skal svejses på Ålsrode og efterfølgende sendes til bearbejdning hos RIVAL,” fortæller Brian. Emnerne skal leveres til en kunde i den norske olieindustri og anvendes til rengøring af borerør subsea. Hos både RIVAL og Ålsrode er man meget bevidst om de ekstraordinære krav, der stilles ved levering til olie- og gasindustrien. ”Ved arbejde mange kilometer under havoverfladen er det forbundet med store omkostninger - både i kroner og tid – at skulle gøre ting om, hvis noget bliver defekt eller er forkert dimensioneret,” siger Christian Aarup. ”Derfor er kvalitet, nøjagtighed og levering til tiden afgørende parametre i denne branche, hvilket både vi, Ålsrode og vores øvrige underleverandører kan stå inde for.”

En kunde mener
Titel:
"RIVAL kan konkurrere på leveringstid, kvalitet og pris".
Kilde:
Ingmar Vedøy Wärtsilä Norway AS
Foto:
RV11-tjek-ogsa.png
Seneste nyt
Flere nyheder
RV11-kontakt-os-nu.png
A/S Maskinfabrikken RIVAL

Telefon: 86 57 71 77
Mail:
pta@rival.dk

RIVAL • Svejstrupvej 23 • DK-8660 Skanderborg • Tel.: +45 86 57 71 77 • Fax: +45 86 57 71 33 • sales@rival.dk