German Version
English version
HOME
Printversion A4 liggende

At tænke sig om
På RIVAL har vi historisk set altid arbejdet med sikkerhed. Vi har blot indkapslet det i et andet begreb, som vi kalder ”at tænke sig om”.

Hver gang vi indkøber en maskine og indretter en ny arbejdsplads, er det altid forbundet med tanker om, hvordan vi gør dette optimalt.

Vi arbejder dagligt med konkrete overvejelser om løft, arbejdsstillinger, håndtering af tunge emner, placering af værktøjer, lys, ulykkesfarer, anvendelse af køle-smøre middel, affald, støj mv. Målet er aktivt at reducere ulykkesfarer.
 

 

Gul vest og sikkerhedssko
Der er i dag flere helt synlige eksempler på, at vi tager sikkerheden på arbejdspladsen meget alvorligt. Vores gæster skal indskrives i receptionen og have sikkerhedssko og gul vest på, før de bevæger sig ud i produktionen sammen med deres RIVAL vært. Desuden er der skilte ved indkørslen til virksomhedens område med påbud om max. hastighed på 15 km/timen på området.
 

Flere af vores medarbejdere udtrykte i starten, at de synes det måske var lidt for meget med nogle af de nye tiltag, men efterhånden nikker de anerkendende til, at det jo også er det de selv møder, når de besøger vores kunder. 

Klik her og læs om de gældende sikkerhedsregler på RIVAL.  

En kunde mener
Titel:
Vi sætter stor pris på den kompetence og fleksibilitet, som kendetegner RIVAL.
Kilde:
Adm. dir. Poul Reinholt, DMP Mølleservice
Foto:
Vi sætter stor pris på den kompetence og fleksibilitet, som kendetegner RIVAL.
RV11-tjek-ogsa.png
Seneste nyt
Flere nyheder
RV11-kontakt-os-nu.png
A/S Maskinfabrikken RIVAL

Telefon: 86 57 71 77
Mail:
pta@rival.dk

RIVAL • Svejstrupvej 23 • DK-8660 Skanderborg • Tel.: +45 86 57 71 77 • Fax: +45 86 57 71 33 • sales@rival.dk