Søren er ny produktionschef hos RIVAL

Søren er ny produktionschef hos RIVAL

Søren Djursland er udnævnt til ny pro­duktionschef hos RIVAL.

Søren har været på RIVAL siden sommeren 2014, hvor han blev ansat i produktionstek­nisk afdeling (PTA) som projektleder. Han har gennem sin tid hos RIVAL op­bygget en stor indsigt i virksomheden, kunderne, kompetencerne og produk­tionen, hvilket er et væsentligt aktiv i jobbet som produktionschef.

”Søren har taget ansvaret på sig som ny produktionschef, og man kan mær­ke, han har solide erfaringer med sig i bagagen,” siger ejer Henrik Holvad. ”Han kender vores medarbej­dere og kunder, og han er respekteret både internt og eksternt for sit solide arbejde.”

Se flere nyheder

Ambitiøs produktionsingeniør til RIVAL

Vi søger en ambitiøs produktionsingeniør til at gennemføre optimeringstiltag, sikre proaktivitet samt integrere kvalitetsarbejdet på hver arbejdsstation og i hele produktionskæden

Rekordår på RIVAL

RIVAL kom ud af 2020 med en rekordomsætning, som er den højeste i virksomhedens historie. Bundlinjen følger godt med sammen med en styrket soliditet.