RIVAL i Børsen

RIVAL i Børsen

Læs mere om hvordan forsvarsindustrien i Europa er på vej til at blive en spændende niche for RIVAL.

Forsvarindustrien i Europa kan blive en gylden niche for danske industrivirksomheder. Politisk medvind og genkøbsaftaler løfter mulighederne.

Radarer, kameraer, metaldele, specialsvejsninger, overfladebehandling. Listen er lang over mulige danske ekspertiser og produkter, der kan brugs i en hastigt voksende milliardniche – nemlig den europæiske forsvarsindustri.

En række virksomheder vejrer nye forretningsmuligheder i bl.a. Tyskland og Schweiz, der huser nogle af de førende leverandører af krigsmateriel. “Vi regner med, at forsvaret ved udgangen af 2018 vil udgøre i hvert fald 20 pct. af vores omsætning mod nul i 2015,” fortæller Henrik Holvad, ejer af Maskinfabrikken RIVAL med 52 ansatte ved Skanderborg.

Læs hele artiklen her

Se flere nyheder

Ambitiøs produktionsingeniør til RIVAL

Vi søger en ambitiøs produktionsingeniør til at gennemføre optimeringstiltag, sikre proaktivitet samt integrere kvalitetsarbejdet på hver arbejdsstation og i hele produktionskæden

Rekordår på RIVAL

RIVAL kom ud af 2020 med en rekordomsætning, som er den højeste i virksomhedens historie. Bundlinjen følger godt med sammen med en styrket soliditet.