Fem hurtige til Benny

Fem hurtige til Benny

Du har netop haft 25 års jubilæum – hvad er det bedste ved at være ansat hos RIVAL?
Set over de 25 år er det den fantastiske mulighed, jeg har haft for at udvikle mig og have stor indflydelse på den daglige drift. Dygtiggøre mig omkring de opgaver jeg har haft gennem årene. Og ikke mindst de gode kollegaer.

Hvad er dine arbejdsopgaver hos RIVAL?
Min titel er salgschef. Denne titel spænder vidt fra tilbudsudregning og tilbudsgivning, kundebesøg i Danmark og Norge og ”reserveværkfører,” når vores produktionschef Heino holder fri, til teknisk support i værkstedet og ikke mindst problemknuser.

Hvad arbejder du med lige nu?
Lige nu regner jeg på et tilbud til Smart Motor i Norge og arrangerer tre dages kundebesøg inden juleferien.
Hvad har ændret sig i den tid, du har været her?
Da jeg startede, var vi i alt 12 mand. Vi er jo vokset ganske betydeligt siden, og som jeg ser det, er vi vokset fra en mindre maskinfabrik til en mellemstor industrivirksomhed med den organisation, der nu kræves, og som jeg også er en del af både i funktionærgruppen og strategigruppen.

Hvad laver du om fem år?
Jeg er selvfølgelig på RIVAL. Hvem ved, hvad jeg så står for til den tid?

Mød flere medarbejdere

Det koster, når vi kikser på RIVAL

Det er forbundet med flere former for omkostninger, når vi kikser hos RIVAL og ikke overholder de kvalitetskrav eller leveringstider, som er aftalt med kunden. Men vi er kun mennesker, og derfor kan fejl ikke undgås.

RIVAL er noget ud over det sædvanlige

Kenni Møller kom til RIVAL som maskinarbejder i november sidste år. Han havde på forhånd hørt meget godt om virksomheden – og er bestemt ikke blevet skuffet.

Lene trives som voksenlærling hos RIVAL

For 30-årige Lene er ansættelsen som voksenlærling på RIVAL det helt rigtige. Hun stortrives i produktionen og skræmmes ikke af mandehørm, sår på fingrene eller lugten af brændt hud.