Fem hurtige til Dorthe

Fem hurtige til Dorthe

Hvad er den største forskel fra dit tidligere job hos SAMBA flødebol­ler til jobbet på RIVAL?
Den største ændring er, at arbejdet her på RIVAL er mere heavy og primært udføres af mænd, hvor produktionen af flødeboller jo mere er i den lette ende og primært varetages af kvinder. Begge steder oplever jeg en rigtig stor fokus på kundens behov, og hvordan vi kan skabe værdi for kunderne hos folkene i produktionen.

Hvad er dine primære arbejdsopgaver hos RIVAL?
Mine primære opgaver hos RIVAL er økonomiopgaver, og jeg arbejder dagligt målrettet på bl.a. at udvikle vores regnskabsprocesser og øko­nomistyring for herigennem også at styrke produktiviteten hos RIVAL.

Hvad sidder du med lige nu?
Netop nu er jeg i gang med at se på nogle nye arbejdsgange i Navision, som kan øge vores effektivitet i det daglige arbejde.

Hvordan oplever du samarbejdet med de øvrige i ledergruppen?
Jeg synes, samarbejdet i ledergruppen indtil videre virker rigtigt godt. Men med nye mennesker på flere positioner, skal vi selvfølgelig lige finde vores ståsted hver især.

Hvad kendetegner primært kulturen på RIVAL?
Kulturen på RIVAL er GLAD og SMILENDE, hvis man kan beskrive det således 🙂 Man gør noget for arbejdsglæden, og jeg synes, det virker!

Mød flere medarbejdere

Det koster, når vi kikser på RIVAL

Det er forbundet med flere former for omkostninger, når vi kikser hos RIVAL og ikke overholder de kvalitetskrav eller leveringstider, som er aftalt med kunden. Men vi er kun mennesker, og derfor kan fejl ikke undgås.

RIVAL er noget ud over det sædvanlige

Kenni Møller kom til RIVAL som maskinarbejder i november sidste år. Han havde på forhånd hørt meget godt om virksomheden – og er bestemt ikke blevet skuffet.

Lene trives som voksenlærling hos RIVAL

For 30-årige Lene er ansættelsen som voksenlærling på RIVAL det helt rigtige. Hun stortrives i produktionen og skræmmes ikke af mandehørm, sår på fingrene eller lugten af brændt hud.