Rent skal det være...

Rent skal det være...

Birthe har gennem godt ni år stået for rengøringen hos RIVAL. Birthe har også ansvaret for morgenmaden til fredagscaféen, hvor alle RIVALs medarbejdere mødes og får informationer fra ledelsen og drøfter aktuelle emner.

Og hun nyder at være en del af teamet hos RIVAL, hvor hun aldrig har været en ”rengøringskone”, men altid er blevet behandlet som en kollega.

”Jeg bliver altid mødt af god stemning, når jeg kommer rundt i virksomheden,” siger Birthe.

”Der er plads til lidt småsludder, og jeg tænker ikke over, at det er en ”mandeverden”, jeg primært kommer i. Det gør det bare meget nemmere i dagligdagen. Her siger vi tingene ligeud og får uklarheder ryddet af banen med det samme, hvis de skulle opstå.”

Mød flere medarbejdere

Lene trives som voksenlærling hos RIVAL

For 30-årige Lene er ansættelsen som voksenlærling på RIVAL det helt rigtige. Hun stortrives i produktionen og skræmmes ikke af mandehørm, sår på fingrene eller lugten af brændt hud.

Fem hurtige til Esben

Før jeg kom til RIVAL, var jeg i gang med at afslutte mit speciale som civilingeniør inden for teknologibaseret forretningsudvikling.