Rent skal det være...

Rent skal det være...

Birthe har gennem godt ni år stået for rengøringen hos RIVAL. Birthe har også ansvaret for morgenmaden til fredagscaféen, hvor alle RIVALs medarbejdere mødes og får informationer fra ledelsen og drøfter aktuelle emner.

Og hun nyder at være en del af teamet hos RIVAL, hvor hun aldrig har været en ”rengøringskone”, men altid er blevet behandlet som en kollega.

”Jeg bliver altid mødt af god stemning, når jeg kommer rundt i virksomheden,” siger Birthe.

”Der er plads til lidt småsludder, og jeg tænker ikke over, at det er en ”mandeverden”, jeg primært kommer i. Det gør det bare meget nemmere i dagligdagen. Her siger vi tingene ligeud og får uklarheder ryddet af banen med det samme, hvis de skulle opstå.”

Mød flere medarbejdere

Lene er i sit es ved den store Mazak fræser

Det kom som en overraskelse for Lene, da RIVALs produktionschef foreslog, hun skulle prøve kræfter med maskinerne i store fræs. Hun var dog klar på udfordringen og er i dag i fuld gang med optimering og produktion af komplicerede emner.

Det koster, når vi kikser på RIVAL

Det er forbundet med flere former for omkostninger, når vi kikser hos RIVAL og ikke overholder de kvalitetskrav eller leveringstider, som er aftalt med kunden. Men vi er kun mennesker, og derfor kan fejl ikke undgås.

RIVAL er noget ud over det sædvanlige

Kenni Møller kom til RIVAL som maskinarbejder i november sidste år. Han havde på forhånd hørt meget godt om virksomheden – og er bestemt ikke blevet skuffet.