65-års jubilæum hos RIVAL

65-års jubilæum hos RIVAL

Glenn Scharling, Frank Gustavussen og Søren Kristiansen har alle haft jubilæum hos RIVAL hen over sommeren. De har tilsammen været på RIVAL i 65 år og er netop blevet fejret i stor stil.

De er alle tre en væsentlig del af RIVALs ”kloge hænder” og med deres store kompetence og erfaring, er de med til at udvikle og producere kritiske emner til RIVALs kunder

De blev alle tre fejret fredag den 22. september ved et større internt arrangement for RIVALs ansatte og deres familier, hvor bl.a. Pandekagevognen kom forbi og lavede pandekager i lange baner. De tre jubilarer var desuden på en fælles helikoptertur.

Lidt mere om Glenn, Frank og Søren:

25 år – Glenn Scharling
Glenn har været ansat siden 1. august 1992. Han er udlært som maskinarbejder på RIVAL og er nu værkfører. Glenn bor i Gammelstrup, Brædstrup.

20 år  – Frank Gustavussen
Frank har været ansat siden 16. juni 1997. Frank har i alle årene arbejdet som maskinarbejder på RIVAL. Frank bor i Nr. Vissing, Skanderborg.

20 år – Søren Kristiansen
Søren har været ansat siden 28. juli 1997. Han er udlært som maskinarbejder på RIVAL og er nu gruppeleder i lille fræsegruppe. Søren bor i Tebstrup, Skanderborg

Se flere nyheder

Ambitiøs produktionsingeniør til RIVAL

Vi søger en ambitiøs produktionsingeniør til at gennemføre optimeringstiltag, sikre proaktivitet samt integrere kvalitetsarbejdet på hver arbejdsstation og i hele produktionskæden

Rekordår på RIVAL

RIVAL kom ud af 2020 med en rekordomsætning, som er den højeste i virksomhedens historie. Bundlinjen følger godt med sammen med en styrket soliditet.