Fem hurtige til Esben

Fem hurtige til Esben

Hvad lavede du, før du kom til RIVAL?

Før jeg kom til RIVAL, var jeg i gang med at afslutte mit speciale som civilingeniør inden for teknologibaseret forretningsudvikling. Jeg interesserer mig meget for teknik og ekstra meget for lyd og lys, så jeg kæmpede for at skrive specialet for Martin Group, og det kom jeg til. Martin er efter min mening verdens bedste udvikler og producent af intelligente lyssystemer til koncerter o.l.!

Hvad er dine opgaver?
Hos RIVAL har jeg alle mulige forskellige opgaver. Jeg arbejder primært med et større teknisk udviklingsprojekt, der forhåbentligt snart kan se dagens lys. Men der er også mange mindre udviklingsprojekter, bl.a. har jeg siddet med Finite Element Analyser til optimering af emnedimensionering ved en given påvirkning. Jeg har samtidig opgaver i forbindelse med den daglige planlægning og produktionsforberedelse.

Hvordan er det at arbejde på RIVAL?
Det er spændende og udfordrende. Som ret nyuddannet er det fedt at få så mange forskellige opgaver. At prøve en masse forskelligt giver virkelig et boost til bredden af den erfaring, jeg gør mig. Der kommer en masse nye perspektiver på, og opgaver, der er løst med f.eks. sælgere, kan give noget rigtigt positiv læring, der også kan bruges til mit eget arbejde med den tekniske udvikling.

Hvad arbejder du med lige nu?
Lige nu sidder jeg med en programmeringsopgave, der kan bidrage til vores planlægningssystem ved at give flere muligheder for visuel sortering.

Hvad laver du om fem år?
Om 5 år flyver jeg rundt på mit hoverboard og drikker banan, passionsfrugt, figen og kiwi milk shake, der grundet global overbeplantning og en uudtømmelig kilde af gas-/ malkekøer har afløst de fleste andre drikke. Derudover glæder jeg mig over total markedsdominans inden for nogle af de tekniske produkter, der var i tankerne i 2013.

Mød flere medarbejdere

Lene trives som voksenlærling hos RIVAL

For 30-årige Lene er ansættelsen som voksenlærling på RIVAL det helt rigtige. Hun stortrives i produktionen og skræmmes ikke af mandehørm, sår på fingrene eller lugten af brændt hud.