RIVAL vækster i industrisegmentet

RIVAL vækster i industrisegmentet

En udvikling af produktionsstrategien kombineret med fleksibilitet, høj kvalitet og evnen til at tænke ud af boksen trækker nye industrikunder til RIVAL.

RIVAL har gennem en længere årrække samarbejdet med et bredt udvalg af industrikunder. Det gælder eksempelvis Grundfos, Johnson Controls, Dan Web og BIRN. RIVAL vækster nu også i industrisegmentet, og en ny produktionsstrategi er en del af årsagen.

To-strenget produktionsstrategi
”Vores styrke ligger i høj grad i at udvikle og serieproducere emner, som er kritiske for kunderne, og hvor hurtig reaktion, kvalitet, dokumentation og leveringssikkerhed vægter højere end den laveste pris,” fortæller salgschef Christian Aarup. ”Nu supplerer vi vores tilbud til kunderne med en tostrenget produktionsstrategi, hvor vi udbygger vores nuværende forretning med en vækst af nye medarbejdere, som på vores nuværende maskiner skal arbejde om aftenen og natten med at producere andre emner end dem, vi typisk laver i dag.”

Udvider og tiltrækker
Den nye strategi er både med til at udvide samarbejdet med de nuværende kunder og tiltrække nye. ”Flere af vores nuværende kunder har således forskellige typer af emner, de ønsker, vi skal serieproducere,” siger Christian Aarup. ”Det behov har vi arbejdet på at kunne opfylde bedre, da vi ved, det har stor betydning for kunderne at kunne samle flere opgaver hos én samarbejdspartner.”

Tager hånd om kundens udfordringer
På alle typer af emner arbejder RIVAL tæt sammen med kunderne om produktionsmodning og udvikling af de optimale produktionsprocesser. ”Her er det afgørende for vores kunder, at vi kan tage hånd om deres konkrete udfordringer i forhold til et emne. Det gælder eksempelvis, hvis afsætningsforholdene ændrer sig, og produktionen skal tilpasses,” fortæller Christian Aarup og fortsætter:

Tænker ud af boksen
”Vi har ofte succes med at tænke ud af boksen og finde en løsning, som passer præcis til kundens behov, og som naturligvis altid lever op til kravene, også når det gælder overholdelse af tolerancer og dokumentation.”

Fortsat udvikling på fremtidens maskinfabrik
Som fremtidens maskinfabrik er det afgørende for RIVAL kontinuerligt at have fokus på kundernes behov og gerne være lidt på forkant med udviklingen. ”Det er den to-strengede produktionsstrategi et godt eksempel på,” siger RIVALs ejer Henrik Holvad. ”Vi har altid fuld fokus på også at udnytte vores kapacitet optimalt til størst mulig værdi for vores kunder. Vi oplever en stigende efterspørgsel på vores kapacitet og kompetencer. Det står vi nu endnu bedre rustede til at kunne opfylde.”

Se flere nyheder

Industri 4.0 i øjenhøjde hos RIVAL

Hos Maskinfabrikken RIVAL er Industri 4.0 også blevet en del af hverdagen. Men skal det være en succes, kræver det små steps, fokus på virksomhedens medarbejdere og vanebrud. De erfaringer har ejer Henrik Holvad gjort sig – og delt ud af.

Succesfuld re-certificering hos RIVAL

Medio juni gennemførte DNV GL audit hos Maskinfabrikken RIVAL i forbindelse med virksomhedens ISO recertificering. Efterfølgende var der mange roser til RIVAL, som nu certificeres i henhold til ISO 9001:2015 uden anmærkninger.

RIVAL har succes med avanceret serieproduktion

RIVALs multi-akslet dreje-fræsemaskine Mori Seiki NZX 2000 arbejder tæt sammen med Kawasaki robotten fra Bila. Det sker med succes 24 timer i døgnet til glæde for de kunder, som har emner, der kræver lidt ekstra.

Trivsel, tryghed og albuerum

Det er vores medarbejdere, der gør, at vi kan agere både nationalt og internationalt. Det handler ikke bare om faglighed og maskinkraft.