Værdifuldt udviklingssamarbejde med Certego

Værdifuldt udviklingssamarbejde med Certego

Produktudvikling og modning, design og produktion er alle dele af samarbejdet mellem Certego og RIVAL. Certego har netop efterspurgt spidskompetence på alle områderne.

Det håndgribelige resultat af udviklingssamarbejdet er en nøgleboks version 2018, som lever op til netop de krav og behov, der stilles til markedets bedste. RIVAL står også for den løbende produktion af den nye nøgleboks for Certego, hvor der er indgået en rammeaftale for det kommende år.

Certego er en del af Assa Abloy og har mere en 45 års erfaring i låsebranchen. De tilbyder klassisk låseservice samt skræddersyede løsninger til sikring af private hjem, virksomheder og institutioner.

Fokus på kernekompetence
”Tidligere stod vi selv for udvikling og produktion af nøgleboksen,” fortæller Regionschef Daniel Kjær Sørensen fra Certego. ”Men det er på ingen måde vores spidskompetence. Vi ved, hvad markedet vil have, men vi havde brug for at få det omsat bedst muligt til en tegning og et produkt, som både har et pænt design, er fleksibelt, har en god økonomi og kan produceres hensigtsmæssigt. Her har vi fundet den perfekte samarbejdspartner i RIVAL, som netop har de spidskompetencer, vi efterspørger.”

Stærkt trekløver
Daniel har arbejdet tæt sammen med RIVALs udviklingsingeniør Esben Sarenbæk og salgschef Christian Aarup om udviklingen af den nye nøgleboks. ”Det er været yderst værdifuld at opleve, hvordan Esben har fanget vores idéer og fået dem produktionsmodnet, designet og omsat til en konstruktionstegning, som kan anvendes i produktionen,” siger Daniel. ”Samtidig har RIVALs store materialekendskab givet nye muligheder for design og konstruktion, som vi ikke tidligere havde overvejet.”

Opfylder markedets krav
Den nyudviklede nøgleboks lever således både op til markedets krav til styrke, fleksibilitet og økonomi. ”Det er en spændende øvelse at få omsatte de rette idéer til et kvalitetsprodukt, som kan opfylde kravene til styrke og fleksibilitet og samtidig har en fornuftig økonomi,” siger Daniel. ”Vores nye nøgleboks er godkendt med grade 3 certifikat, som forsikringsbranchen kræver, hvilket bl.a. betyder at den kan modstå markedets hårde krav til sikkerhed og store test belastninger, som en kvalitetsnøgleboks skal kunne leve op til. Samtidig er den meget fleksibelt opbygget, så den nemt kan tilpasses forskellige nøglesystemer.”

Flerårig rammeaftale giver tryghed
Certego har indgået en rammeaftale med RIVAL om produktion af nøgleboksen. ”Det giver os en god fleksibilitet og økonomi, at RIVAL producerer nøglebokse for os efter en fastlagt plan, og efterfølgende ligger boksene på lager,” siger Daniel. ”Vi kan så løbende rekvirere det antal bokse, vi står og skal bruge. Den høje leveringssikkerhed giver os en god tryghed i det daglige arbejde.”

Samarbejdet fortsætter
Den nye nøgleboks er på markedet og er blevet godt modtaget af Certegos kunder både på byggepladser, hoteller, rengøringsselskaber og i Beredskabet. ”Vi er rigtig godt tilfredse med samarbejdet med RIVAL, som har løftet kvaliteten af vores produkt væsentligt,” siger Daniel. ” Vi fortsætter udviklingssamarbejdet, hvor vi sætter fokus på vores nøglerør, som vi også bringer op til det 2018 niveau, som kræves af markedets bedste.”

Se flere nyheder

Industri 4.0 i øjenhøjde hos RIVAL

Hos Maskinfabrikken RIVAL er Industri 4.0 også blevet en del af hverdagen. Men skal det være en succes, kræver det små steps, fokus på virksomhedens medarbejdere og vanebrud. De erfaringer har ejer Henrik Holvad gjort sig – og delt ud af.

Succesfuld re-certificering hos RIVAL

Medio juni gennemførte DNV GL audit hos Maskinfabrikken RIVAL i forbindelse med virksomhedens ISO recertificering. Efterfølgende var der mange roser til RIVAL, som nu certificeres i henhold til ISO 9001:2015 uden anmærkninger.

RIVAL har succes med avanceret serieproduktion

RIVALs multi-akslet dreje-fræsemaskine Mori Seiki NZX 2000 arbejder tæt sammen med Kawasaki robotten fra Bila. Det sker med succes 24 timer i døgnet til glæde for de kunder, som har emner, der kræver lidt ekstra.

Trivsel, tryghed og albuerum

Det er vores medarbejdere, der gør, at vi kan agere både nationalt og internationalt. Det handler ikke bare om faglighed og maskinkraft.