Trivsel, tryghed og albuerum

Trivsel, tryghed og albuerum

Det er vores medarbejdere, der gør, at vi kan agere både nationalt og internationalt. Det handler ikke bare om faglighed og maskinkraft.

Ansvarsfølelse og forståelse for kundens behov er et kernepunkt i vores forretning. Derfor er det også naturligt for os at prioritere et sundt og godt arbejdsmiljø, som giver mange fordele både mentalt og forretningsmæssigt.

Samtidig giver vi vores medarbejdere albuerum – og dermed mulighed for at tage og føle ansvar, hvilket giver optimale betingelser for et værdiskabende samarbejde mellem den enkelte medarbejder hos RIVAL og vores kunder.

Som et led i at øge det sunde arbejdsmiljø har vi opstillet støjvægge i produktionen. De er naturligvis dekorerede med vores mest værdifulde aktiv – vores medarbejdere.

Læs mere om albuerum hos RIVAL

Se flere nyheder

Ambitiøs produktionsingeniør til RIVAL

Vi søger en ambitiøs produktionsingeniør til at gennemføre optimeringstiltag, sikre proaktivitet samt integrere kvalitetsarbejdet på hver arbejdsstation og i hele produktionskæden

Rekordår på RIVAL

RIVAL kom ud af 2020 med en rekordomsætning, som er den højeste i virksomhedens historie. Bundlinjen følger godt med sammen med en styrket soliditet.