RIVAL udvider med endnu en robot

RIVAL udvider med endnu en robot

Hos RIVAL er man i fuld gang med indkøringen af den tredje robot i produktionen. Investeringen er næste etape i virksomhedens succesfulde tostrengede produktionsstrategi.

Den nye Kawasaki robot fra Bila arbejder sammen med RIVALs YCM fræser, som typisk bearbejder emner med snævre geometriske tolerancer og fine overflader. Begge maskiner er en del af RIVALs lille fræsegruppe. Netop nu produceres emner til en stor, dansk robotproducent, kunder i forsvarsindustrien og en nøgleboksproducent.

Succesfuld tostrenget strategi
RIVAL har gennem det seneste år med succes implementeret en tostrenget produktionsstrategi, og den nye robot er et væsentligt led i den videre udvikling af strategien.

”Med den nye strategi har vi suppleret vores tilbud til kunderne. Gennem udbygning af forretningen med en vækst af nye medarbejdere, som på vores nuværende maskiner arbejder om aftenen og natten, kan vi nu også producere helt andre emner end dem, vi typisk har lavet.

Det har udvidet samarbejdet med eksisterende kunder og tiltrukket nye,” fortæller salgschef Christian Aarup. ”Flere af vores nuværende kunder har forskellige typer af emner, som de ønsker, vi skal serieproducere. Det behov kan vi nu opfylde. Vi ved, det har stor betydning for kunderne, at de kan samle flere opgaver hos én samarbejdspartner.”

Tager hånd om kunden
På alle typer af emner arbejder RIVAL typisk tæt sammen med kunderne om produktionsmodning og udvikling af de optimale produktionsprocesser. ”Det er vigtigt for vores kunder, at vi kan tage hånd om deres konkrete udfordringer i forhold til et emne. Vi har ofte succes med at tænke ud af boksen sammen med kunden og dermed finde løsninger, som præcist opfylder kundens behov og ønsker – også til kvalitet og leveringstid,” siger Christian Aarup og fortsætter:

Klar til nye kunder
”Vi vil i løbet af kort tid kunne tilbyde ledig kapacitet til emner, som typisk er af en størrelse, man kan ”holde i hånden” og ikke blot ”mellem fingrene”, og som skal produceres i større eller mindre serier. Mange af vores kunder vælger at indgå længerevarende aftaler med os, hvilket sikrer en god økonomi for begge parter. Det er et afgørende godt udgangspunkt for et værdiskabende samarbejde.”

Se flere nyheder

Vi brænder for det…

Medarbejderne hos RIVAL har mange ting til fælles. En af de ting som står stærkest er, at de alle brænder for at løse kundernes opgaver bedst muligt og gerne går en ekstra mil for at det lykkedes.

RIVAL tager del i udviklingen af fremtidens vindmøller

Kundespecifikke vingeprofiler fra RIVAL danner grundlag for generering af værdifulde testdata hos de danske og dermed verdens førende vindmølleproducenter samt flere universiteter i deres arbejde med udvikling af fremtidens vindmøller.

Ordentlighed er en væsentlig del af RIVALs DNA

Søger man på kategorien ”maskinfabrik” på Krak, kommer der flere end 3.500 hits, og mange vil måske tro, at Maskinfabrikken RIVAL blot er endnu en underleverandør på lige fod med de fleste andre – men nej!

Vi sælger RIVAL ånden

Læs artiklen om RIVAL skrevet af Senior Manager Business Development / MSc. Economics Morten Andersen fra FAD – Danish Defence & Security Industries Association