Rekordomsætning hos RIVAL

Rekordomsætning hos RIVAL

Der er godt gang i produktionen hos RIVAL, og omsætningen i 2018 blev historisk høj. Den implementerede to-strengede produktionsstrategi har vist sig at være en rigtig beslutning.

RIVAL kom ud af 2018 med en historisk høj omsætning og et resultat før skat på 2,4 mio. De gode takter fortsætter i det nye år.

Tilfredsstillende resultat
”Alt i alt er vi både i ledelsen og bestyrelsen tilfredse med resultatet,” siger ejer Henrik Holvad. ”Vi har fuld damp under kedlerne i produktionen både med de kritiske og kostbare emner og de, som er mindre avancerede. Kunderne er tilfredse, og vi oplever en høj loyalitet.”

Ser frem til 2019
RIVAL fortsætter det gode arbejde i 2019, og året er startet rigtig godt. ”Vi er startet året med en pæn ordrebeholdning, og det lover godt for hele året, hvis konjunkturerne fortsat er med os,” fortsætter Henrik Holvad. ” Vi har ramt noget rigtig med vores tilgang til markedet her på fremtidens maskinfabrik. Her er faglighed, ordentlighed, og det at have hjertet med på arbejdet væsentlige ingredienser i vores succes. Det skaber stor værdi for både vores kunder, medarbejdere og RIVAL.”

(På billedet ses RIVALs samlede bestyrelse samt ledergruppe, og bestyrelsesmedlem Mads Peter Lübeck i fuld gang med at underskrive årsrapporten for 2018)

Se flere nyheder

3D emner styrker dialogen om kompleks bearbejdning

RIVALs salgschef tager ofte og gerne en 3D kopi af kundens emne med på besøg hos kunden. Det letter mystikken om den fremtidige produktion af et komplekst emne og bringer kunden helt tæt på det endelige resultat.

Vi brænder for det…

Medarbejderne hos RIVAL har mange ting til fælles. En af de ting som står stærkest er, at de alle brænder for at løse kundernes opgaver bedst muligt og gerne går en ekstra mil for at det lykkedes.

RIVAL tager del i udviklingen af fremtidens vindmøller

Kundespecifikke vingeprofiler fra RIVAL danner grundlag for generering af værdifulde testdata hos de danske og dermed verdens førende vindmølleproducenter samt flere universiteter i deres arbejde med udvikling af fremtidens vindmøller.

RIVAL udvider med endnu en robot

Hos RIVAL er man i fuld gang med indkøringen af den tredje robot i produktionen. Investeringen er næste etape i virksomhedens succesfulde tostrengede produktionsstrategi.