Rekordomsætning hos RIVAL

Rekordomsætning hos RIVAL

Der er godt gang i produktionen hos RIVAL, og omsætningen i 2018 blev historisk høj. Den implementerede to-strengede produktionsstrategi har vist sig at være en rigtig beslutning.

RIVAL kom ud af 2018 med en historisk høj omsætning og et resultat før skat på 2,4 mio. De gode takter fortsætter i det nye år.

Tilfredsstillende resultat
”Alt i alt er vi både i ledelsen og bestyrelsen tilfredse med resultatet,” siger ejer Henrik Holvad. ”Vi har fuld damp under kedlerne i produktionen både med de kritiske og kostbare emner og de, som er mindre avancerede. Kunderne er tilfredse, og vi oplever en høj loyalitet.”

Ser frem til 2019
RIVAL fortsætter det gode arbejde i 2019, og året er startet rigtig godt. ”Vi er startet året med en pæn ordrebeholdning, og det lover godt for hele året, hvis konjunkturerne fortsat er med os,” fortsætter Henrik Holvad. ” Vi har ramt noget rigtig med vores tilgang til markedet her på fremtidens maskinfabrik. Her er faglighed, ordentlighed, og det at have hjertet med på arbejdet væsentlige ingredienser i vores succes. Det skaber stor værdi for både vores kunder, medarbejdere og RIVAL.”

(På billedet ses RIVALs samlede bestyrelse samt ledergruppe, og bestyrelsesmedlem Mads Peter Lübeck i fuld gang med at underskrive årsrapporten for 2018)

Se flere nyheder

Det koster, når vi kikser på RIVAL

Det er forbundet med flere former for omkostninger, når vi kikser hos RIVAL og ikke overholder de kvalitetskrav eller leveringstider, som er aftalt med kunden. Men vi er kun mennesker, og derfor kan fejl ikke undgås.

RIVAL er noget ud over det sædvanlige

Kenni Møller kom til RIVAL som maskinarbejder i november sidste år. Han havde på forhånd hørt meget godt om virksomheden – og er bestemt ikke blevet skuffet.