3D emner styrker dialogen om kompleks bearbejdning

3D emner styrker dialogen om kompleks bearbejdning

RIVALs PTA-afdeling står bag 3D emnerne på RIVAL. Her har de udviklet program og teknik til at omsætte kundens emner fra tegnebrættet til en printet 3D kopi, som anvendes med stor værdi både i dialogen med kunden og i produktion hos RIVAL.

Kommer tættere på virkeligheden
Senest er printet et emne til en af RIVALs betydelige kunder i olie- og gasindustrien. Men 3D printet i hånden lettes forståelsen for emnet, og RIVALs operatører i produktionen har en mere præcis mulighed for at vurdere, hvilke værktøjer og holdere, der vil være det rigtige valg til produktionen af emnet.
Dermed kommer medarbejderne hos RIVAL også væsentligt tættere på virkeligheden i hele tilbuds- og projekteringsfasen og kan dermed give kunden mere præcise leveringstider og priser, der holder i virkeligheden, på deres komplekse emner

Forklarer mystikken
RIVAL salgschef Christian Aarup har også stor glæde af at kunne tage 3D printede emner med ud til mødet med kunden. ”Når jeg står sammen med kunden med emnet i hånden letter det meget af mystikken om, hvor kompleks emnet i virkeligheden er, og hvorfor det kan være kompliceret at producere,” siger Christian. ”Jeg taler ofte med flere forskellige i samme virksomhed og nogle ved ikke præcist, hvad det er for et emne, som skal produceres. Det kan jeg nu vise dem helt håndgribeligt. Det fremmer ofte dialogen og er værdifuldt for begge parter, når vi kommer helt tæt på emnet.”

Se flere nyheder

Ambitiøs produktionsingeniør til RIVAL

Vi søger en ambitiøs produktionsingeniør til at gennemføre optimeringstiltag, sikre proaktivitet samt integrere kvalitetsarbejdet på hver arbejdsstation og i hele produktionskæden

Rekordår på RIVAL

RIVAL kom ud af 2020 med en rekordomsætning, som er den højeste i virksomhedens historie. Bundlinjen følger godt med sammen med en styrket soliditet.