3D emner styrker dialogen om kompleks bearbejdning

3D emner styrker dialogen om kompleks bearbejdning

RIVALs PTA-afdeling står bag 3D emnerne på RIVAL. Her har de udviklet program og teknik til at omsætte kundens emner fra tegnebrættet til en printet 3D kopi, som anvendes med stor værdi både i dialogen med kunden og i produktion hos RIVAL.

Kommer tættere på virkeligheden
Senest er printet et emne til en af RIVALs betydelige kunder i olie- og gasindustrien. Men 3D printet i hånden lettes forståelsen for emnet, og RIVALs operatører i produktionen har en mere præcis mulighed for at vurdere, hvilke værktøjer og holdere, der vil være det rigtige valg til produktionen af emnet.
Dermed kommer medarbejderne hos RIVAL også væsentligt tættere på virkeligheden i hele tilbuds- og projekteringsfasen og kan dermed give kunden mere præcise leveringstider og priser, der holder i virkeligheden, på deres komplekse emner

Forklarer mystikken
RIVAL salgschef Christian Aarup har også stor glæde af at kunne tage 3D printede emner med ud til mødet med kunden. ”Når jeg står sammen med kunden med emnet i hånden letter det meget af mystikken om, hvor kompleks emnet i virkeligheden er, og hvorfor det kan være kompliceret at producere,” siger Christian. ”Jeg taler ofte med flere forskellige i samme virksomhed og nogle ved ikke præcist, hvad det er for et emne, som skal produceres. Det kan jeg nu vise dem helt håndgribeligt. Det fremmer ofte dialogen og er værdifuldt for begge parter, når vi kommer helt tæt på emnet.”

Se flere nyheder

RIVAL og Industrien viser vejen

Vi er glade for at være med i rækken af fortællinger "Industrien viser vejen", som beretter om, hvordan de danske virksomheder gør noget helt ekstraordinært for at holde Danmark kørende.

Mr. RIVAL takker af

Benny Sørensen har valgt at gå på pension efter 35 år hos RIVAL. Han kom til RIVAL som maskinarbejder og har siden med stor omhu varetaget mange poster i virksomheden.