RIVAL er noget ud over det sædvanlige

RIVAL er noget ud over det sædvanlige

31-årige Kenni Møller kom til RIVAL som maskinarbejder i november sidste år. Han havde på forhånd hørt meget godt om virksomheden – og er bestemt ikke blevet skuffet.

Både den høje faglighed, de udfordrende arbejdsopgaver og RIVAL-ånden tiltaler Kenni. ”Jeg havde på forhånd læst og hørt meget om den helt specielle kultur på RIVAL, som lød meget attraktiv både fagligt og socialt. Jeg har også tænkt, om det virkelig kunne passe, at det er noget ud over det sædvanlige? Og ja – kulturen er ganske særlig. Her er helt specielt godt at være ansat.”

Hurtig del af teamet
Kenni følte sig fra dag ét som en del af RIVAL-teamet og respekteret både af ledelsen og kollegerne i produktionen. ”Vil du dem, vil de også dig,” fortæller han. ”Vi har korte kommandoveje, og får altid hurtig respons på eller dialog om forslag og idéer. Det fremmer helt klart motivationen og gavner vores kunder i dagligdagen.”

Brænder for optimering
Kenni har haft en kedeldragt på, siden han var tre år. Hans bedstefar havde en maskinfabrik, hvor Kenni var med helt fra barnsben. ”Jeg har lært, hvor meget det betyder konstant at have fokus på at effektivisere, optimere og automatisere,” fortæller Kenni. ”Og specielt i disse tider, hvor det er svært at skaffe de rigtigt dygtige folk, skal vi udnytte muligheden for at frigive kloge hænder ved at automatisere.”

”Kenni er selv knivskarp fagligt og har været dygtig til at indgå i vores team og være med til at optimere på produktionen af flere emner,” fortæller produktionschef Søren Djursland. ”Han er hurtigt faldet godt til i teamet med kollegerne på vores 5-aksede DMC FD 80. De supplerer hinandens kompetencer rigtigt godt.”

Min anbefaling
”RIVAL er helt klart et af de allerbedste – hvis ikke dét bedste – sted, jeg har været ansat. Jeg vil med glæde anbefale det til andre,” siger Kenni og fortsætter arbejdet med emnerne til en stor kunde i forsvarsindustrien, hvor der lige skal fintunes det sidste, inden produktionen sættes i gang.

Se flere nyheder

Samfundsmæssigt ansvar

På RIVAL har vi en samfundsmæssig forpligtelse til at holde Danmark i gang, og vi har også en særlig rolle i at passe på, at det ikke er os – der må mødes – der bærer smitten videre.

Udvikling og vækst må ikke svække kvaliteten

Hos RIVAL går serie- og enkeltstyksproduktion af kritiske og kostbare emner til krævende kunder i dag hånd i hånd. Den to-strengede produktionsstrategi har vist sig at være et rigtigt træk.