Store emner fylder også godt i produktionsplanen hos RIVAL

Store emner fylder også godt i produktionsplanen hos RIVAL

De rigtigt store emner bearbejdes med stor præcision, høj kvalitet og til tiden i produktionshallerne hos RIVAL. Det gælder også denne ”body” til en blowout preventer (BOP), som monteres mange meter under havoverfladen.

Kompetencerne hos RIVAL dækker bredt, og virksomheden bearbejder et stort udvalg af forskellige emner. ”Som hovedregel siger vi, at det starter med emner, som fylder en knyttet næve, og slutter med større emner op til 5000 x 2000 x 1200 mm,” fortæller ejer Henrik Holvad.

Præcision og kvalitet er afgørende
For mange af de emner, som bearbejdes på RIVAL, gælder det, at de er kritiske og kostbare for kunderne. Her kommer RIVALs ordentlighed, stærke kompetencer og store involvering i de enkelte opgaver til sin ret.

”Vores medarbejdere forstår, at alle emner uanset størrelse og ”sværhedsgrad” er af stor betydning for den enkelte kunde,” siger Henrik Holvad.

Stor konsekvens ved fejl
”Vi oplever, at vores medarbejdere er meget involverede. Hvis der er en fejl i en blowout preventer monteret langt under havoverfladen, kan det få katastrofale følger. Boreplatformen kan eksplodere, og der kan komme enorme udslip af råolie eller farligt gas. Det ved vores medarbejdere, og de strækker sig derfor altid langt, for at alt skal fungere første gang. De ved, det koster, hver gang vi kikser.”

Se flere nyheder

RIVAL og Industrien viser vejen

Vi er glade for at være med i rækken af fortællinger "Industrien viser vejen", som beretter om, hvordan de danske virksomheder gør noget helt ekstraordinært for at holde Danmark kørende.

Mr. RIVAL takker af

Benny Sørensen har valgt at gå på pension efter 35 år hos RIVAL. Han kom til RIVAL som maskinarbejder og har siden med stor omhu varetaget mange poster i virksomheden.