Engagement og arbejdsglæde

Engagement og arbejdsglæde

Hvad er det, som virkelig betyder noget? Stof til eftertanke fra Henrik Holvad.

Vi står midt i en kultur, hvor arbejdet ser ud til at være den vigtigste ting i livet. Jeg kender kun få, der tør annullere et vigtigt møde til fordel for at deltage i eksempelvis deres barns hestestævne. Eller fordi en god ven har brug for hjælp. Eller bare fordi vinden i dag er perfekt til kite surfing, og der måske ikke kommer andre dage som denne i år.

De få, der annullerer et møde for at lege med deres barn, føler ofte, at de må opfinde et mere acceptabelt påskud. Kulturen på mange arbejdspladser opfordrer os til at fornægte nogle af de ting, vi holder allermest af.

Her hos os forsøger vi os med at respektere helheden. Vi behøver ikke foregive, at arbejdet overtrumfer alt andet. Vi prøver på at have ærlige samtaler om alle de vigtige ting i vores liv. Hvilken lettelse det er at blive set, som vi er, og at opdage hvor rige liv vores kollegaer har med de ting, de holder mest af.

I praksis har vi struktureret os med små produktionsgrupper, hvilket hjælper os til at være mere fleksible, når en kollega pludselig har brug for at ændre arbejdsrutiner for med kort varsel at give plads til noget ”helt vildt” vigtigt.

Se flere nyheder

De sværeste emner kræver de vildeste skills

Kritiske og kostbare emner til vores kunder i olie- og gasindustrien anvendes til noget helt vildt vigtigt. Det kræver det allerbedste – både med hensyn til medarbejdere og maskiner.

Samarbejdet med RIVAL giver ro i maven

RIVAL går aktivt ind og tager ansvar. Det værdsættes af en meget betydende og værdifuld kunde i olie- og gasindustrien og danner solidt grundlag for udvikling af samarbejdet.

”Vi skaber værdi for kunderne”

Det viser den seneste kundetilfredshedsmåling. Og det glæder RIVALs adm. direktør Henrik Holvad, da det netop er virksomhedens fornemste mål at skabe værdi for kunderne.

RIVAL anno 2020

RIVAL ændrer navn og logo – alt andet er præcist, som det plejer. Aktieselskabet Maskinfabrikken RIVAL ændrer i januar 2020 navn til RIVAL A/S