Syriske Doluvan er fast del af teamet hos RIVAL

Syriske Doluvan er fast del af teamet hos RIVAL

Doluvan Aziz Hassan startede i et IGU-forløb for to år siden og er nu ansat i produktionen på RIVAL.

Doluvan er den anden syriske flygtning, som har gennemført sit IGU-forløb på RIVAL og nu er ansat på virksomheden. Her indgår han i et produktionsteam på MAZAK FH6800 og er en væsentlig del af skifteholdet på denne fine maskine.

Integrationsgrunduddannelsen (IGU) er et 2-årigt uddannelsesforløb for flygtninge og familiesammenførte, der har behov for opkvalificering med henblik på varig og ordinær beskæftigelse på det danske arbejdsmarked.

Socialt ansvar gør en forskel
”Jeg er både glad for og stolt over dette projekt, og det har vist sig at kunne ”betale sig”,” siger RIVALs produktionschef Søren Djursland. ”Vi er kommet så langt, at Doluvan i dag kun får løn fra RIVAL og ikke længere er en del af Skanderborg Kommunes byrde.

Hos RIVAL vil vi gerne tage et socialt ansvar og gøre en forskel i stedet for bare at lukke øjnene og lade andre løse problemet. Samtidig får vi også dygtige og stabile medarbejdere.”

Se flere nyheder

Succesfuld ISO-audit hos RIVAL

RIVAL har været ISO 9001 certificerede siden 2012. DNV GL har netop gennemført audit og re-certificering med særlig ros til flere områder.