Syriske Doluvan er fast del af teamet hos RIVAL

Syriske Doluvan er fast del af teamet hos RIVAL

Doluvan Aziz Hassan startede i et IGU-forløb for to år siden og er nu ansat i produktionen på RIVAL.

Doluvan er den anden syriske flygtning, som har gennemført sit IGU-forløb på RIVAL og nu er ansat på virksomheden. Her indgår han i et produktionsteam på MAZAK FH6800 og er en væsentlig del af skifteholdet på denne fine maskine.

Integrationsgrunduddannelsen (IGU) er et 2-årigt uddannelsesforløb for flygtninge og familiesammenførte, der har behov for opkvalificering med henblik på varig og ordinær beskæftigelse på det danske arbejdsmarked.

Socialt ansvar gør en forskel
”Jeg er både glad for og stolt over dette projekt, og det har vist sig at kunne ”betale sig”,” siger RIVALs produktionschef Søren Djursland. ”Vi er kommet så langt, at Doluvan i dag kun får løn fra RIVAL og ikke længere er en del af Skanderborg Kommunes byrde.

Hos RIVAL vil vi gerne tage et socialt ansvar og gøre en forskel i stedet for bare at lukke øjnene og lade andre løse problemet. Samtidig får vi også dygtige og stabile medarbejdere.”

Se flere nyheder

De sværeste emner kræver de vildeste skills

Kritiske og kostbare emner til vores kunder i olie- og gasindustrien anvendes til noget helt vildt vigtigt. Det kræver det allerbedste – både med hensyn til medarbejdere og maskiner.

Samarbejdet med RIVAL giver ro i maven

RIVAL går aktivt ind og tager ansvar. Det værdsættes af en meget betydende og værdifuld kunde i olie- og gasindustrien og danner solidt grundlag for udvikling af samarbejdet.

”Vi skaber værdi for kunderne”

Det viser den seneste kundetilfredshedsmåling. Og det glæder RIVALs adm. direktør Henrik Holvad, da det netop er virksomhedens fornemste mål at skabe værdi for kunderne.

RIVAL anno 2020

RIVAL ændrer navn og logo – alt andet er præcist, som det plejer. Aktieselskabet Maskinfabrikken RIVAL ændrer i januar 2020 navn til RIVAL A/S