Forsvaret på besøg hos RIVAL

Forsvaret på besøg hos RIVAL

Tirsdag i uge 43 kom chefen for Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) Generalløjtnant Flemming Lentfer sammen med flere kolleger og repræsentanter fra General Dynamics European Land Systems-Mowag (GDELS) på besøg hos RIVAL.

RIVAL har igennem de seneste år været leverandør til bl.a. GDELS og dermed til det danske forsvar. Besøget var et led i Forsvarets – og herunder FMI’s – samarbejde og dialog med forsvarsindustrien og dens leverandører.

Generalløjtnant Flemming Lentfer deltog sammen med Oberstløjtnant Carsten Hasenfuss, Major Torben Grinderslev og Major Christina Hviid Mailund i rundvisningen og dialogen på RIVAL. Det skete sammen med repræsentanter fra GDELS samt salgschef Christian Aarup og indehaver Henrik Holvad fra RIVAL.

Fin fabrik
Flemming Lentfer oplevede stor interesse fra RIVALs side under besøget og fik både indsigt og ny inspiration med hjem. ”Markedskendskab og løbende besøg ved danske virksomheder er et vigtigt aspekt i vores dialog med industrien.

Vi har behov for at opnå større viden om, hvad danske virksomheder kan tilbyde FMI og Forsvarsministeriets myndigheder,” sagde han og fortsatte: ”I har en rigtig fin fabrik – og det er så vigtigt, I holder fast i jeres mantra omkring kvalitet og leveringssikkerhed.”

Meget på spil – hver gang
RIVAL har gennem årene produceret kritiske og kostbare emner til PRIANHA P5, EAGLE 5, Leopard 2 og Ajax kampvognene.
”Også på disse opgaver ved vi, hvor vigtigt det er med 100 % fokus på kvalitet og levering til tiden. Der er rigtig meget på spil,” fortæller Henrik Holvad. ”Fejler vi med kvaliteten, kan det få katastrofale følger. Det handler om liv eller død. Det ved vores medarbejdere, og de strækker sig til det yderste for at løse opgaverne til punkt og prikke.”

Se flere nyheder

Samfundsmæssigt ansvar

På RIVAL har vi en samfundsmæssig forpligtelse til at holde Danmark i gang, og vi har også en særlig rolle i at passe på, at det ikke er os – der må mødes – der bærer smitten videre.

Udvikling og vækst må ikke svække kvaliteten

Hos RIVAL går serie- og enkeltstyksproduktion af kritiske og kostbare emner til krævende kunder i dag hånd i hånd. Den to-strengede produktionsstrategi har vist sig at være et rigtigt træk.