RIVAL opgraderer maskinparken med DMG MORI CMX50U

RIVAL opgraderer maskinparken med DMG MORI CMX50U

Maskinen skal samarbejde med ny robot fra Bila, og med den kombination udvider RIVAL kapaciteten til serieproduktion i høj kvalitet og til konkurrencedygtig pris. Det er netop en del af virksomhedens to-strengede produktionsstrategi.

Med den seneste opgradering har RIVAL nu otte vertikale maskiner i lille fræs. Den fem-aksede fræsemaskine kan køre med op til 12.000 omdrejninger på spindel i minuttet og med hurtige bevægelser (30 meter/min). Den arbejder tæt sammen med RIVALs fjerde robot.

Markedet efterspørger det, RIVAL kan
Med den to-strengede produktionsstrategi har RIVAL skabt højkvalitets og omkostningseffektiv produktion af kritiske og kostbare emner i få styk og de mere enkle emner, som måske skal produceres i flere hundrede styk. ”Som en vigtig del af denne strategi er også en øget automatisering,” siger CNC-ekspert Claus Mikkonen fra RIVAL.

”Vi oplever, at vi er blevet meget konkurrencedygtige på europæisk plan, fordi kunderne netop kan se fordelene i den måde, vi har valgt at gribe tingene an på.”

Glæde over ny maskine

Den nye DMG MORI er således den seneste investering i den nye strategi, som RIVAL med succes har implementeret og forfinet gennem de sidste år. RIVAL har investeret voldsomt i at få strategien til at lykkedes. Og det kan fortsat vække glæde hos medarbejdere, når en ny maskine kommer til. ”De har også denne gang været forbi alle sammen for at klappe den”, fortæller Claus.

Se flere nyheder

RIVAL og Industrien viser vejen

Vi er glade for at være med i rækken af fortællinger "Industrien viser vejen", som beretter om, hvordan de danske virksomheder gør noget helt ekstraordinært for at holde Danmark kørende.

Mr. RIVAL takker af

Benny Sørensen har valgt at gå på pension efter 35 år hos RIVAL. Han kom til RIVAL som maskinarbejder og har siden med stor omhu varetaget mange poster i virksomheden.