De sværeste emner kræver de vildeste skills

De sværeste emner kræver de vildeste skills

Kritiske og kostbare emner til vores kunder i olie- og gasindustrien anvendes til noget helt vildt vigtigt. Det kræver det allerbedste – både med hensyn til medarbejdere og maskiner.

”Det er et privilegium at være en del af teamet på RIVAL,” siger maskinarbejder Allan Mikkelsen. ”Vi er en snæver flok af gode medarbejdere, der, på de bedste maskiner, bearbejder de vanskeligste emner til de vildeste opgaver. Det er en sej og meget spændende proces at være en del af.”

A-maskiner til udfordrende tolerancer
På denne type opgave til olie- og gasindustrien benytter vi bl.a. Integrex i400 multitasking-maskinen fra Mazak. ”Emnerne er komplicerede med udfordrende tolerancer,” fortæller Allan Mikkelsen.

”Derfor arbejder vi også tæt sammen med QC-specialister ved vores målemaskine, hvor der løbende laves tjek på, om vi er ”on-track”. Alle emner leveres med fuld målerapport og dermed dokumentation på, at vi har gjort som forventet af kunden. Her er ikke plads til fejl.”

Læs mere om vores multimaskiner, som både kan dreje og fræse i samme opstilling samt udføre fuld 3D-bearbejdning her.

Se flere nyheder

Mr. RIVAL takker af

Benny Sørensen har valgt at gå på pension efter 35 år hos RIVAL. Han kom til RIVAL som maskinarbejder og har siden med stor omhu varetaget mange poster i virksomheden.

Status hos RIVAL

Vi må kæmpe sammen på lige fod med alle andre i Danmark og resten af verdenen. På RIVAL glæder vi os over, at politikerne har været proaktive, handlekraftige og taget nogle meget vigtige beslutninger på et absolut højkritisk tidspunkt.

Coronavirus

På RIVAL tager vi myndighedernes anbefalinger og retningslinjer vedr. Coronavirus meget alvorligt. Både som ansvarlig arbejdsgiver i forhold til vores medarbejdere og deres familier/nærmeste samt vores kunder og øvrige samarbejdspartnere.