De sværeste emner kræver de vildeste skills

De sværeste emner kræver de vildeste skills

Kritiske og kostbare emner til vores kunder i olie- og gasindustrien anvendes til noget helt vildt vigtigt. Det kræver det allerbedste – både med hensyn til medarbejdere og maskiner.

”Det er et privilegium at være en del af teamet på RIVAL,” siger maskinarbejder Allan Mikkelsen. ”Vi er en snæver flok af gode medarbejdere, der, på de bedste maskiner, bearbejder de vanskeligste emner til de vildeste opgaver. Det er en sej og meget spændende proces at være en del af.”

A-maskiner til udfordrende tolerancer
På denne type opgave til olie- og gasindustrien benytter vi bl.a. Integrex i400 multitasking-maskinen fra Mazak. ”Emnerne er komplicerede med udfordrende tolerancer,” fortæller Allan Mikkelsen.

”Derfor arbejder vi også tæt sammen med QC-specialister ved vores målemaskine, hvor der løbende laves tjek på, om vi er ”on-track”. Alle emner leveres med fuld målerapport og dermed dokumentation på, at vi har gjort som forventet af kunden. Her er ikke plads til fejl.”

Læs mere om vores multimaskiner, som både kan dreje og fræse i samme opstilling samt udføre fuld 3D-bearbejdning her.

Se flere nyheder

En lørdag på Oksbøl Kaserne

30 medarbejdere fra RIVAL tog en lørdag i august på samlet bustur (med mundbind) til forsvarets kaserne i Oksbøl for at se nærmere på PIRANHA 5 og EAGLE 5, som er to af de køretøjer, RIVAL producerer emner til.

Ros til RIVAL ved ISO audit

Medio august gennemførte DNV GL audit hos RIVAL. Virksomheden er nu for 9. gang auditeret i henhold til ISO 9001 med ros og anerkendelse, hvilket lever op til forventningerne hos RIVALs bestyrelsesformand.