Coronavirus

Coronavirus

På RIVAL tager vi myndighedernes anbefalinger og retningslinjer vedr. Coronavirus meget alvorligt. Både som ansvarlig arbejdsgiver i forhold til vores medarbejdere og deres familier/nærmeste samt vores kunder og øvrige samarbejdspartnere.

Vores virksomhed er åben, og produktionen af emner kører som sædvanligt. Vi gør alt for at servicere vores samarbejdspartnere som aftalt.

Samtidig har vi indført skærpede interne retningslinjer omkring hygiejne, og om at man ikke skal opholde sig tæt på sine kollegaer. Vi har aflyst sociale aktiviteter de næste uger. Vores bemanding kører i skiftehold for at minimere antallet af medarbejdere på virksomheden samtidigt.

Vi har også taget forholdsregler i forbindelse med besøg fra leverandører og kunder. I den nuværende situation lukker vi kun eksterne ind i ekstraordinære tilfælde.

Vi opfordrer derfor til, at I kontakter RIVAL, inden I planlægger at komme forbi hos os.

Vi vil følge situationen tæt og tilpasse vores tiltag løbende.

Har I spørgsmål, er I altid meget velkomne til at kontakte os på +45 86 57 71 77

Se flere nyheder

Ambitiøs produktionsingeniør til RIVAL

Vi søger en ambitiøs produktionsingeniør til at gennemføre optimeringstiltag, sikre proaktivitet samt integrere kvalitetsarbejdet på hver arbejdsstation og i hele produktionskæden

Rekordår på RIVAL

RIVAL kom ud af 2020 med en rekordomsætning, som er den højeste i virksomhedens historie. Bundlinjen følger godt med sammen med en styrket soliditet.