Coronavirus

Coronavirus

På RIVAL tager vi myndighedernes anbefalinger og retningslinjer vedr. Coronavirus meget alvorligt. Både som ansvarlig arbejdsgiver i forhold til vores medarbejdere og deres familier/nærmeste samt vores kunder og øvrige samarbejdspartnere.

Vores virksomhed er åben, og produktionen af emner kører som sædvanligt. Vi gør alt for at servicere vores samarbejdspartnere som aftalt.

Samtidig har vi indført skærpede interne retningslinjer omkring hygiejne, og om at man ikke skal opholde sig tæt på sine kollegaer. Vi har aflyst sociale aktiviteter de næste uger. Vores bemanding kører i skiftehold for at minimere antallet af medarbejdere på virksomheden samtidigt.

Vi har også taget forholdsregler i forbindelse med besøg fra leverandører og kunder. I den nuværende situation lukker vi kun eksterne ind i ekstraordinære tilfælde.

Vi opfordrer derfor til, at I kontakter RIVAL, inden I planlægger at komme forbi hos os.

Vi vil følge situationen tæt og tilpasse vores tiltag løbende.

Har I spørgsmål, er I altid meget velkomne til at kontakte os på +45 86 57 71 77

Se flere nyheder

RIVAL søger SUPERMÆND

Er du blandt de allerdygtigste maskinarbejdere i Østjylland og med skarpe CAM-kompetencer? Så er det netop dig, vi er på udkig efter.

RIVAL og Industrien viser vejen

Vi er glade for at være med i rækken af fortællinger "Industrien viser vejen", som beretter om, hvordan de danske virksomheder gør noget helt ekstraordinært for at holde Danmark kørende.