Coronavirus

Coronavirus

På RIVAL tager vi myndighedernes anbefalinger og retningslinjer vedr. Coronavirus meget alvorligt. Både som ansvarlig arbejdsgiver i forhold til vores medarbejdere og deres familier/nærmeste samt vores kunder og øvrige samarbejdspartnere.

Vores virksomhed er åben, og produktionen af emner kører som sædvanligt. Vi gør alt for at servicere vores samarbejdspartnere som aftalt.

Samtidig har vi indført skærpede interne retningslinjer omkring hygiejne, og om at man ikke skal opholde sig tæt på sine kollegaer. Vi har aflyst sociale aktiviteter de næste uger. Vores bemanding kører i skiftehold for at minimere antallet af medarbejdere på virksomheden samtidigt.

Vi har også taget forholdsregler i forbindelse med besøg fra leverandører og kunder. I den nuværende situation lukker vi kun eksterne ind i ekstraordinære tilfælde.

Vi opfordrer derfor til, at I kontakter RIVAL, inden I planlægger at komme forbi hos os.

Vi vil følge situationen tæt og tilpasse vores tiltag løbende.

Har I spørgsmål, er I altid meget velkomne til at kontakte os på +45 86 57 71 77

Se flere nyheder

Mr. RIVAL takker af

Benny Sørensen har valgt at gå på pension efter 35 år hos RIVAL. Han kom til RIVAL som maskinarbejder og har siden med stor omhu varetaget mange poster i virksomheden.

Status hos RIVAL

Vi må kæmpe sammen på lige fod med alle andre i Danmark og resten af verdenen. På RIVAL glæder vi os over, at politikerne har været proaktive, handlekraftige og taget nogle meget vigtige beslutninger på et absolut højkritisk tidspunkt.