Hallo kære maskine

Hallo kære maskine

Stærkt inspireret af Melvin Kakooza har vi her til formiddag forsøgt os med en lip sync af Thomas Helmigs “Kære maskine”.

Resultatet er blevet meget godt, men vi indrømmer gerne, at vi nok fortsat er bedre til at producere kritiske og kostbare emner til noget helt vildt vigtigt.

Se flere nyheder

En lørdag på Oksbøl Kaserne

30 medarbejdere fra RIVAL tog en lørdag i august på samlet bustur (med mundbind) til forsvarets kaserne i Oksbøl for at se nærmere på PIRANHA 5 og EAGLE 5, som er to af de køretøjer, RIVAL producerer emner til.

Ros til RIVAL ved ISO audit

Medio august gennemførte DNV GL audit hos RIVAL. Virksomheden er nu for 9. gang auditeret i henhold til ISO 9001 med ros og anerkendelse, hvilket lever op til forventningerne hos RIVALs bestyrelsesformand.