RIVAL søger SUPERMÆND

RIVAL søger SUPERMÆND

Er du blandt de allerdygtigste maskinarbejdere i Østjylland og med skarpe CAM-kompetencer? Så er det netop dig, vi er på udkig efter.

Man kommer ikke foran ved at gå i andres fodspor er en let omskrivning af Sørens Kierkegaards citat. Det er også vores holdning her på RIVAL, hvor vi er på udkig efter nye medarbejdere i en tid, hvor andre skærer ned.

Vildt og særligt produktionsudstyr
Vi har brug for dig til at samarbejde med vores MAZAK og DMG MORI multitasking makiner. Vi har netop investeret i DMG MORI NTX 2500, som arbejder med ekstrem stabilitet og præcision sammen med vores KUKA-robot.

Vores betydende kunder i bl.a. forsvarsindustrien stiller store krav til medarbejdere og maskiner – herunder at vi kan arbejde i mange forskellige materialer, har stor teknisk indsigt og en evne til at tilpasse os kunden også omkring det kommunikationsmæssige – på et højt teknisk og kommercielt niveau.

Er du også en SUPERMAND?
Er det dig og er du blandt de dygtigste maskinarbejdere i Østjylland, og vil du være del af noget særligt?
Så kontakt vores produktionschef Søren Djursland på telefon 2329 7777 eller mail sd@rival.dk

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

Se flere nyheder

En lørdag på Oksbøl Kaserne

30 medarbejdere fra RIVAL tog en lørdag i august på samlet bustur (med mundbind) til forsvarets kaserne i Oksbøl for at se nærmere på PIRANHA 5 og EAGLE 5, som er to af de køretøjer, RIVAL producerer emner til.

Ros til RIVAL ved ISO audit

Medio august gennemførte DNV GL audit hos RIVAL. Virksomheden er nu for 9. gang auditeret i henhold til ISO 9001 med ros og anerkendelse, hvilket lever op til forventningerne hos RIVALs bestyrelsesformand.