En lørdag på Oksbøl Kaserne

En lørdag på Oksbøl Kaserne

30 medarbejdere fra RIVAL tog en lørdag i august på samlet bustur (med mundbind) til forsvarets kaserne i Oksbøl for at se nærmere på PIRANHA 5 og EAGLE 5, som er to af de køretøjer, RIVAL producerer emner til.

”Det var fantastisk at få lov at sparke dæk på og prøve at køre i PIRANHA 5 og EAGLE 5,” fortæller maskinarbejder Søren Kristiansen. ”Det gør noget ganske særligt at komme helt tæt på de slutprodukter, vi bearbejder emner til. Det øger klart forståelsen og motivationen i det daglige arbejde.”

Vidensdeling i verdensklasse
En del af RIVALs strategi er at sikre forståelse for hele værdikæden og kravene til slutproduktets kvalitet og brug. Det er afgørende for at levere topkvalitet til rette pris til noget af verdens sejeste grej.

”Derfor er en mulighed som denne en gave til vores daglige arbejde,” siger salgschef Christian Aarup. ”Samtidig er det også med til at styrke korpsånden i vores virksomhed, som er en meget vigtig del af vores kultur. Vi er utroligt glade for, at Major Claus Johansen og hans team ville bruge en dag sammen med os.”

Dedikerede og topmotiverede
Efter lørdagens besøg på Oksbøl Kaserne fik RIVAL en god tilbagemelding af Major Claus Johansen, som har skrevet til os:”Personligt fik jeg indtryk af, at familien RIVAL måske nok er relativt ”nye” i forsvarsindustrien, men såvel ledelse som medarbejdere er dedikerede og topmotiverede. Jeg vil under alle omstændigheder anbefale kolleger i Danmark og internationalt at ”holde øje” med RIVALs virke.”

Se flere nyheder

Ambitiøs produktionsingeniør til RIVAL

Vi søger en ambitiøs produktionsingeniør til at gennemføre optimeringstiltag, sikre proaktivitet samt integrere kvalitetsarbejdet på hver arbejdsstation og i hele produktionskæden

Rekordår på RIVAL

RIVAL kom ud af 2020 med en rekordomsætning, som er den højeste i virksomhedens historie. Bundlinjen følger godt med sammen med en styrket soliditet.