RIVAL med i JP’s FINANS om mulighederne med automatisering

RIVAL med i JP’s FINANS om mulighederne med automatisering

Hos RIVAL erstatter vores seks robotter ikke de 55 medarbejdere, men hjælper dem med at koncentrere sig om finarbejdet. Det kommer ikke kun til udtryk i løbet af dagtimerne, men gør sig især gældende om aftenen og natten, hvor vi takket være  automatiseringen kan sætte ufaglærte folk til at kontrollere og pakke komponenter, der er knap så kostbare og kritiske.

På den måde kan vi holde vores dyre produktionsapparat kørende hele døgnet og dermed skabe en mere rentabel forretning. Udfordringen er nemlig, at det bliver sværere og sværere at få højtuddannede danskere til at arbejde på forskudte tidspunkter. ”Vi har været nødsaget til at finde en model, hvor vi kan holde åbent noget længere. Det har automatiseringen hjulpet os med,” fortæller ejer Henrik Holvad.

Én af RIVALs robotter er en RO-Buddy fra Svejsehuset. RO-Buddy er ét af de mere end 250 produkter, der er blevet udviklet via Universal Robots’ åbne platform, UR+, hvor tredjepartsaktører (her Svejsehuset) bygger videre på UR’s klassiske robotarme for at fintune værktøjer til bestemte fag.

Det fortælles der meget mere om i FINANS.

Link til artiklen (kræver login)

Se flere nyheder

Samfundsmæssigt ansvar

På RIVAL har vi en samfundsmæssig forpligtelse til at holde Danmark i gang, og vi har også en særlig rolle i at passe på, at det ikke er os – der må mødes – der bærer smitten videre.

Udvikling og vækst må ikke svække kvaliteten

Hos RIVAL går serie- og enkeltstyksproduktion af kritiske og kostbare emner til krævende kunder i dag hånd i hånd. Den to-strengede produktionsstrategi har vist sig at være et rigtigt træk.