RIVAL med i JP’s FINANS om mulighederne med automatisering

RIVAL med i JP’s FINANS om mulighederne med automatisering

Hos RIVAL erstatter vores seks robotter ikke de 55 medarbejdere, men hjælper dem med at koncentrere sig om finarbejdet. Det kommer ikke kun til udtryk i løbet af dagtimerne, men gør sig især gældende om aftenen og natten, hvor vi takket være  automatiseringen kan sætte ufaglærte folk til at kontrollere og pakke komponenter, der er knap så kostbare og kritiske.

På den måde kan vi holde vores dyre produktionsapparat kørende hele døgnet og dermed skabe en mere rentabel forretning. Udfordringen er nemlig, at det bliver sværere og sværere at få højtuddannede danskere til at arbejde på forskudte tidspunkter. ”Vi har været nødsaget til at finde en model, hvor vi kan holde åbent noget længere. Det har automatiseringen hjulpet os med,” fortæller ejer Henrik Holvad.

Én af RIVALs robotter er en RO-Buddy fra Svejsehuset. RO-Buddy er ét af de mere end 250 produkter, der er blevet udviklet via Universal Robots’ åbne platform, UR+, hvor tredjepartsaktører (her Svejsehuset) bygger videre på UR’s klassiske robotarme for at fintune værktøjer til bestemte fag.

Det fortælles der meget mere om i FINANS.

Link til artiklen (kræver login)

Se flere nyheder

Ida stortrives på RIVAL

33-årige Ida Marie Andersen har været på RIVAL i godt tre år. Det lå ikke lige i kortene, at hun skulle arbejde på en maskinfabrik. Men hun er rigtigt glad for, det er blevet sådan.

RIVAL prioriterer stærke partnerskaber

Gensidigt forpligtende partnerskaber baner vejen for succes. Det oplever man hos fremtidens maskinfabrik på RIVAL. ”Vi tegner ikke kontrakter for at binde hinanden – det er partnerskaberne, som binder os sammen,” siger salgschef Christian Aarup.

Værdifuldt samarbejde med BILA

Tæt sparring om løsningsmetoder og tolerancer gennem dialog med erfarne industriteknikere, der ved, hvad de taler om. Det var netop dét, BILA efterspurgte og har fået i samarbejdet med RIVAL.