RIVAL fejrer 10-års ISO certificering med stor anerkendelse

RIVAL fejrer 10-års ISO certificering med stor anerkendelse

RIVAL er netop blevet re-certificeret uden afvigelser af DNV GL i forbindelse med virksomhedens ISO 9001:2015 certificering.

Det var en stor fornøjelse for RIVALs adm. direktør Henrik Holvad at have besøg af de to auditører fra DNV GL i forbindelse med virksomhedens re-certificering. RIVAL blev certificeret første gang i 2012

”Jeg er en meget stolt virksomhedsejer,” siger Henrik Holvad. ”Den gennemførte re-certificering understreger, hvilket målrettet og godt job vores medarbejdere gør for at efterleve de fastlagte procedurer. Det skaber stor værdi for både vores kunder og RIVAL.

Samtidig er det opløftende med et skulderklap og anerkendelse af vores virksomhed som meget dynamiske og kundeorienteret med en direkte styret produktion. Det er områder, som er en naturlig del af vores kultur og forretning. De gør en positiv forskel i det daglige.”

Se flere nyheder

Ambitiøs produktionsingeniør til RIVAL

Vi søger en ambitiøs produktionsingeniør til at gennemføre optimeringstiltag, sikre proaktivitet samt integrere kvalitetsarbejdet på hver arbejdsstation og i hele produktionskæden

Rekordår på RIVAL

RIVAL kom ud af 2020 med en rekordomsætning, som er den højeste i virksomhedens historie. Bundlinjen følger godt med sammen med en styrket soliditet.