CLX 450 TC – Tre DMG MORI Multitasking maskiner

CLX 450 TC har en outstanding performance, fede optioner og nøjagtigheder i verdensklasse. De tre maskiner er installeret med en automationspakke efter industri 4.0 tankesættet.

CLX 450 TC har en maksimal drejediameter på 400 millimeter og drejelængde på op til 1.100 millimeter med mulighed for CNC-drejninger med op til 5.000 spindelomdrejninger/minuttet. Fræsning kan ske med 12.000 spindelomdrejninger/minuttet.

Se meget mere her

Maskine & Medarbejder

Stærke partnerskaber bag beslutning

RIVAL har i de seneste år opbygget stærke partnerskaber med en væsentlig del af sine kunder. Partnerskaberne danner grundlag for en værdifuld udvikling sammen med kunderne – og skaber plads til nye muligheder. ”Det er også en væsentlig del af beslutningen bag vores seneste indkøb af tre stk. DMG Mori CLX 450 TC,” siger Henrik Holvad. ”Vi har sammen med flere af vores kunder haft en meget åben dialog om deres forventede fremtidige kapacitetsbehov, og hvordan vi bedst kan være med til at opfylde dem.”

Tre identiske maskiner giver særlige muligheder

”Det er super godt med vores set-up og den ekstra performance, vi har med de tre CLX 450 TC’ere,” siger værkfører Glenn Scharling. ”Vi har nu tre identiske maskiner, som i virkeligheden kan bruges til to vidt forskellige typer opgaver. Enten mange simple emner i et fuldautomatisk set-up eller få kritiske og kostbare emner til noget helt vildt vigtigt. Her er tale om en fantastisk fleksibilitet, som matcher vores kunders krav til hurtig omstilling samt fleksibel og hurtig bearbejdning efter “done in one” konceptet.”