Gruppeleder til vores store-fræse-afdeling søges

Vi søger en gruppeleder (industritekniker) til RIVAL i Skanderborg.
Vi har fuld fart på og fremstiller kritiske og kostbare emner til nogle af de mest krævende kunder i dansk og international industri – både som større serieproduktioner og i mindre serier af komplicerede emner.

Drømmer du om at være på hold med de allerbedste?
Er du allerede gruppeleder eller har du ambitioner om at udvikle dig til gruppeleder i tæt samspil med nogle af de skarpeste gutter og gutinder? Så kan det være netop dig, vi søger.

Vi har over de seneste år investeret kraftigt i de mest moderne CNC-maskiner. Produktionen af kritiske og kostbare emner til vores mange spændende og krævende kunder kører på højtryk. Vi har derfor brug for en ny nøglemedarbejder til stillingen som gruppeleder i vores store-fræse-afdeling – hvor vi har ”de vildeste” af vores maskiner og ikke mindst ”de skarpeste” af vores medarbejdere.

I stillingen vil der være fokus på at sikre høj produktionseffektivitet og -kvalitet opnået bl.a. ved menneskeforståelse (ledelse), LEAN, og systematisk problemløsning.

I overblik ser opgaverne således ud:

 • Detailplanlægning af arbejdsopgaver for store-fræse-gruppe
 • Leveranceansvarlig for hele gruppens leverancer
 • Kvalitetsansvarlig for hele gruppens leverancer
 • Sparringspartner for gruppen og tæt sparringspartner med PTA-afdelingen
 • Optimering af gruppens opgaver i samarbejde med vores værkfører
 • Egne driftsopgaver på vores CNC-maskiner
 • Forberedelse og afholdelse af daglige tavlemøder
 • Drive LEAN-aktiviteter
 • Arbejde med stor grad af fremsynethed
 • Robot-programmering
 • CAM-opgaver, Esprit og MasterCAM

Deltagelse i produktions- og planlægningsmøder i produktionslederteamet sammen med holdet af gruppeledere og PTA-afdelingen.

Bliv del af RIVAL-familien
Som ny nøglemedarbejder bliver du også en del af vores RIVAL-familie. Vi holder sammen og bakker hinanden op. Her tænkes ”vi” før ”jeg”, og vi gør altid vores bedste. Vi er klar til at tage én for holdet, fordi vi ved, at kollegerne vil gøre det samme.

Det gælder alle i virksomheden – både ledelsen og nye og ”gamle” medarbejdere. Alle vil give dig en plads som ny i RIVAL-familien, og vi forventer samtidig, at du er åben for at træde ind i vores fællesskab.

Vi spiller hinanden gode
Som medarbejder hos RIVAL stiller vi store krav til dine individuelle færdigheder. Det er en nødvendighed, når vi producerer komplekse emner med snævre tolerancer og høje kvalitetskrav.

Samtidig har også vi en fælles interesse i at gøre hinanden bedre. Vores medarbejdere er gerne med til at bane vejen for, at en kollega opnår succes. Vi vægter evnen til at spille hinanden gode frem for enkeltmandspræstationer.
Vi glæder os til at lære dig at kende.

Søg straks
Send din ansøgning til vores Produktionschef Søren Djursland på sd@rival.dk eller ring på mobil +45 2329 7777 for at høre mere om denne stilling.