Hos Flemming stortrives det lærde med det praktiske

• Kan du lide at få mennesker til at udvikle sig og skabe verdensklasse resultater?

• Motiveres du af at arbejde med et komplekst produktions-setup?

Det var to af de spørgsmål, vores nye produktionsingeniør Flemming Christensen svarede ja til, da han startede på RIVAL for et halv år siden efter mange år i vindindustrien. Flemming stortrives i det spænd, hvor det lærde mødes med det praktiske – og det er der kommet et værdifuldt og brugbart resultat ud af.

”Jeg har rigtigt meget at lære her på RIVAL – og har også selv en del at byde ind med. Det er fedt at opleve den gode menneskelige modtagelse, jeg har fået – og samtidig en åbenhed omkring, at jeg kommer med andre ”skills” end hovedparten her hos RIVAL,” siger Flemming. ”Jeg glæder mig rigtigt meget til at fortsætte den gode udvikling med både kolleger og kunder.”