Succesfuld og konstruktiv ISO-audit

DNV GL har netop gennemført en succesfuld ISO-audit hos RIVAL uden anmærkninger. Årets audit havde bl.a. digitalisering på dagsordenen. Og her var der ros til RIVAL.
Dagen blev planlagt og gennemført i samarbejde med vores produktionsingeniør Flemming Christensen. ”Det gav fra starten en positiv tilkendegivelse fra DNV GL, at vi har øget prioriteringen af kvalitetsområdet endnu et nøk ved at ansætte Flemming som vores fuldtidskvalitetsansvarlige, ”fortæller adm. direktør Henrik Holvad.

Digitalisering og ordrehåndtering i fokus
Digitalisering var et af årets fokusområder, og her var der stor ros til RIVALs seneste tiltag. ”Vi har arbejdet målrettet med området gennem længere tid og bl.a. implementeret en ny IT-platform med anvendelse af to-faktor godkendelse til imødegåelse af cyberangreb,” siger Flemming. ”Sammen med Power BI som ledelsesværktøj, Mapaz til ordrehåndtering og infoskærme i produktion er vi rigtigt godt med på det digitale område.”

Det andet fokusområde var ordrehåndtering og her scorede RIVAL 4 ud af 5 mulige. ”Det er meget positivt med vores styring i Mapaz og en væsentligt forbedret leveringsperformance. Samtidig har vi nogle forbedringsmuligheder på kapacitetsområdet. Det havde vi en god og konstruktiv dialog med de to auditører om, og arbejder nu videre på området, ” fortæller Flemming.
”Hele vores kvalitetsstyring er et levende system, som vi bruger, opdaterer og løbende forbedrer. På den måde skaber det dagligt værdi for både vores kunder og internt i virksomheden.