CNC drejebænke

På vores seks CNC drejebænke producerer vi kritiske og kostbare emner både som større serier og i få stykantal. Vi kan bearbejde emner op til en størrelse på Ø1250×5000 mm.

På alle maskiner er der implementeret en Gibbs/Mastercam CAD/CAM software.

Mori Seiki NZX 2000 er en kraftfuld flerakslet ”drejebænk” med stor fleksibilitet til bearbejdning af emner op til Ø320 x 810 mm.

Maskine & Medarbejder

Mori Seiki SL-45 CNC drejebænk

Vores Mori Seiki SL-45 CNC drejebænk kører med op til 2.500 omdrejninger i minuttet med lynhurtige bevægelseshastigheder. Drejebænken er perfekt til arbejdet med de større emner som cylinder liner til skibsmotorer. Frank fandt maskinen på nettet, og da han syntes, at RIVAL havde behov for en drejebænk i den størrelse og med de specifikationer, tog han sammen med vores værkfører Glenn Scharling til Helsingør, hvor de testede maskinen og købte den for RIVAL.

Godt grej

Frank har været hos i RIVAL over 20 år. Han har gennem alle årene fundet sig godt tilpas med arbejdet ved forskellige CNC-maskiner i produktionen på RIVAL. ”Det er utrolig fedt med det lækre grej, vi har her på RIVAL til at bearbejde de mange kritiske og kostbare emner for kunderne til en god totaløkonomi,” siger Frank. “Jeg synes, det er fedt at bruge min fritid sammen med mine brødre i skoven og rode med træ. Her kører vi også med godt grej i kraft af en flishugger og en udkøringsmaskine.”