Målerapporter

Målerapporter

Kvalitet i alle faser af produktionen har topprioritet hos RIVAL. Det er derfor også med stor grundighed, vi arbejder med at overholde de tolerancekrav, kunderne har fastlagt for de enkelte emner, vi bearbejder. Alle processer kontrolleres, og data registreres i målerapporter. Ved eventuelle fejlbearbejdninger kan vores medarbejdere straks gribe ind og foretage de relevante reguleringer.

Dokumentation af emnernes kvalitet, bl.a. i målerapporter, giver kunden sikkerhed for, at emnet overholder de opstillede kvalitetskrav. Det sparer typisk kunden for mange penge i egen kvalitetsafdeling og muliggør, at kritiske og kostbare emner kan leveres direkte fra RIVAL til kundens kunder.

 

 

Flere områder i RIVAL-pakken

PTA

Vores produktionstekniske afdeling er en vigtig brik i det løbende arbejde med produktivitetsforbedringer på RIVAL.

Leveringsevne

Hurtig levering til tiden giver sikkerhed og reducerer behovet for lager hos vores kunder. Det er vores målsætning, at 98 % af alle ordrer skal leveres til tiden.

Dokumentation

Dokumentation af emnernes kvalitet, bl.a. i målerapporter, giver kunden sikkerhed for, at emnet overholder de opstillede kvalitetskrav.

Kvalitet

RIVAL har et kvalitetssystem, som opfylder kravene i ISO 9001, og kvaliteten af vores arbejde til kunden er en af de tre væsentligste parametre i vores samlede konkurrencekraft.