Enkeltstyksemner

RIVAL har ligeledes stor ekspertise i bearbejdning af ikke-standard produkter. Det kan være emner, som skal fræses, bores, svejses eller bukkes, og som kræver særlig fleksibilitet, hurtig reaktion og forståelse for kundens behov.

Virksomheder fra store dele af verden vælger at sende deres emner til bearbejdning hos RIVAL. Afstanden har ikke den store betydning, da det afgørende er kundens sikkerhed for, at kvaliteten er i top hver gang, og at det bearbejdede emne leveres til den aftalte tid.

Vores medarbejderes ”kloge hænder” og dermed store erfaring med at arbejde i mange forskellige materialer, vores store tekniske indsigt og evnen til at tilpasse os kunden rent kommunikationsmæssigt – også på højt teknisk niveau – bliver ofte afgørende faktorer for vores kunder.

Se udvalgte referencer

Munck Cranes, Norge

, ,
Mange af RIVALs kunder stiller store krav til, at virksomheden kan håndtere kritiske og kostbare emner. En af dem er Munck Cranes, der i foråret indledte et samarbejde med RIVAL.

Wärtsilä supply boat, Norge

,
Motorleverandøren Wärtsilä efterspørger i stigende grad RIVALs talenter inden for spåntagende bearbejdning. Det skyldes ikke mindst medarbejdernes kreativitet, håndelag og hurtighed.