Marine

Hurtig reaktion og styr på certifikater
RIVAL samarbejder med virksomheder i marineindustrien i hele Europa. Vi arbejder typisk sammen om specialfremstilling af reservedele, når et kritisk og kostbart emne er blevet defekt, eller hvis en supplybåd til en olieplatform ligger stille. Her er der behov for at rykke hurtigt for at spare tid og penge.

Det ved kunderne, og vi har viljen, processerne og kompetencerne hertil hos RIVAL. Vi er samtidig kundens garant for det rette kvalitetsniveau, certificerede materialer, dokumentation og levering til tiden.

Læs mere om udvalgte kunder inden for marine herunder.

Se udvalgte referencer

RIVAL samarbejder med Wärtsilä over hele kloden

,

Om det er i Australien, Nordnorge, USA, Tyrkiet eller Hirtshals, motorleverandøren Wärtsilä har behov for hurtig assistance til produktion af en reservedel, så er RIVAL altid klar til at hjælpe.

Wärtsilä supply boat, Norge

Motorleverandøren Wärtsilä efterspørger i stigende grad RIVALs talenter inden for spåntagende bearbejdning. Det skyldes ikke mindst medarbejdernes kreativitet, håndelag og hurtighed.

Munck Cranes, Norge

, ,
Mange af RIVALs kunder stiller store krav til, at virksomheden kan håndtere kritiske og kostbare emner. En af dem er Munck Cranes, der i foråret indledte et samarbejde med RIVAL.

Konecranes

, ,
Installering og servicering af havnekraner er en specialistdisciplin, som Konecranes mestrer. Her sættes person- og driftssikkerhed i højsædet.