Projekter

Hos RIVAL kan vi også tilbyde vores kunder at tage det fulde projektansvar for produktionen af kundens emner ved et større antal. Her omfatter aftalen alt lige fra produktionsmodning af emnet til valg og indkøring af værktøj, produktion, kvalitetstest, dokumentation og endelig levering. Alt sker oftest i tæt samarbejde med kundens kvalitetsansvarlige.

RIVAL opbygger ofte en specifik testinstallation til eksempelvis funktions- eller onsite test af emnerne inden afsendelsen. Der er store krav til kvaliteten, når vi arbejder med kritiske og kostbare emner. Alt skal klappe og fungere, når emnerne bliver leveret.

Ofte deltager kundens kvalitetsansvarlige også i testene, hvilket giver en stor fælles tryghed og danner et værdifuldt grundlag for det videre samarbejde.

Se udvalgte referencer

Grundfos, Serbien

, , ,
RIVALs stærke kompetencer, kreative tilgang samt åbne og ærlige facon har været væsentlige faktorer for udvikling, produktmodning og indkøring af Grundfos’ nye pumpeproduktion i Serbien.

Komplette emner til NOV

, ,
Tæt samarbejde om produktion, kvalitetstest og dokumentation er væsentlige dele af RIVALs flerårige succesfulde samarbejde med National Oilwell Varcos (NOV) norske division.